Mardin'de 19 kişinin öldüğü kaza öncesi kalabalığın neden orada toplandığı ortaya çıktı

Mardin'de en az 19 kişinin can verdiği, 29 kişinin ise yaralandığı kazanın hemen öncesinde başka bir freni patlayan aracın 2 araca çarparak takla attığı ve bu kaza sonucu 2 çocuğun öldüğü belirlendi.

ABONE OL
GİRİŞ 20.08.2022 22:54 GÜNCELLEME 20.08.2022 22:58 GÜNCEL
Mardin'de 19 kişinin öldüğü kaza öncesi kalabalığın neden orada toplandığı ortaya çıktı
Mardin'de 19 kişinin öldüğü kaza öncesi kalabalığın neden orada toplandığı ortaya çıktı

Mardin'in Derik ilçesinde freni patlayan tır kalabalığın arasına dalarak en az 19 kişinin ölümüne neden oldu. Çok sayıda kişinin yaralandığı olayın öncesinde kalabalığın neden orada toplandığı da ortaya çıktı.

ÖNCESİNDE 2 ÇOCUĞUN CAN VERDİĞİ BİR KAZA YAŞANMIŞ

Kazanın hemen öncesinde akaryakıt istasyonunun yakınında freni patlayan başka bir tır 2 araca çarparak takla attı. Olay sonucu 2 çocuk hayatını kaybederken, olay yerine çok sayıda kişi yardım etmek üzere yöneldi.

Ramazan Yıldız Haber7.com - Haber Şefi
Haber 7 - Ramazan Yıldız

Editör Hakkında

1981 yılında Isparta'da doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini Afyonkarahisar'da, lisansını İstanbul Bilgi Üniversitesi'nde, yüksek lisansını Bahçeşehir Üniversitesi'nde tamamladı. Üniversitenin ardından bir süre özel sektörde araştırmacı, daha sonra İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin (İBB) farklı iştiraklerinde İngilizce öğretmeni, sosyolog ve idareci olarak çalıştı. İnternet haberciliğine ilk adımını 2015 yılında Türk Medya’da attı. 2020’de Haber7’de gece editörlüğüne başladı. Halen Haber7.com’da haber şefi olarak görev yapmaktadır.
YORUMLAR 231 TÜMÜ
  • Arif 1 yıl önce Şikayet Et
    Bu bir kaza değil. İkinci kazanın oluşunu videoya çeken kişininde sorgulanması lazım. Organize halde devleti suçlayan bunca hain varsa bu bir kaza değil terör eylemidir.
    Cevapla
  • C d 1 yıl önce Şikayet Et
    Ben düzceden.. malisef arabalae da tonaj a kimse bakmıyor.. komşum tır kullanıyor..arabaya 32 ton yük atıyor ve eregliden rulo saç kekiyor kocaeli girişinde polise 150 tl verip devam ediyor lar.. polis 150 tl ye vatanı satıyor bana göre yol bozuluyor ve araç.ların hep firen e basıyor .. ARABA FABRİKASI Firen testini 24 tona göre yapar 32 ton atarsan firende patlar.. insan da ölür ÖNCE SIKI DENEYİM TONAJ İÇİN BAKIN KAZA OLUYOR MU
    Cevapla
  • O.k 1 yıl önce Şikayet Et
    Araçlar cok bakimsiz devletimiz ticari araçları özellikle lastikleri adam bir lastik aliyo artik olastik yolda paramparça olana kadarkullaniyo sirketler sadece parakazanmaya odakli masraf olmasin
    Cevapla
  • vw almayin 1 yıl önce Şikayet Et
    dünya yaniyor
    Cevapla
  • İDAM GELSİN ARTIK 1 yıl önce Şikayet Et
    Ümran fren patlaması diye bir şey yok tamamen uydurma o kaza KASTEN BİLEREK CİNAYET yapıldı sen TIR kullanıyorsun yola hakimsin altındaki TIR yüksek nasıl olur da yolda kaza olmuş araçlar durmuş itfaiye , ambulans , Polis gelmiş üst lambalar yanıp sönüyor nasıl görmüyorsun bu kaza değil CİNAYET CİNAYET , Deveye sormuşlar sen nasıl gidersin diye oda benim şeklim görüntüm belli belli hız dışında gidersem ya düşerim ya da çatlarım demiş ulan senin altında TIR var şekli özellikleri hızı belli Eeeee normalin üstüne niye çıkıyorsun lamı çımı yok Gaziantep ve Mardin Derik iki şoför,de DİREKT İDAM İDAM İDAM.....
    Cevapla
  • Özer 1 yıl önce Şikayet Et
    Boş yorum sizinkisi ve nefret aşılamak asla çözüm olamaz! Bir aracın freni kalabalık ve ambulans, polis var diye patlayamz mı? Önlem alınmalı evet.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR