TBMM Başkanı Şentop'un oğlu Selahaddin Şentop evlendi

TBMM Başkanı Mustafa Şentop'un oğlu Mehmet Selahaddin Şentop, hayatını Ayşegül Akbulut ile birleştirdi.

ABONE OL
GİRİŞ 21.08.2022 23:14 GÜNCELLEME 22.08.2022 09:27 GÜNCEL
TBMM Başkanı Şentop'un oğlu Selahaddin Şentop evlendi
TBMM Başkanı Şentop'un oğlu Selahaddin Şentop evlendi

Meclis Başkanlığından yapılan açıklamaya göre, İstanbul Beykoz Mecidiye Kasrı'nda dünya evine giren çift, Gaziantep ve Mardin'de meydana gelen, çok sayıda vatandaşın hayatını kaybettiği trafik kazaları nedeniyle sade bir tören yaptı.

Nikahını, İstanbul Müftüsü Safi Arpaguş'un kıydığı çiftin nikah şahitliklerini, Azerbaycan Milli Meclis Başkanı Sahiba Gafarova, Pakistan Senato Başkanı Muhammed Sadık Sanjrani, KKTC Meclis Başkanı Zorlu Töre, Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay, AK Parti Genel Başkanvekili Binali Yıldırım, eski Meclis Başkanı Bülent Arınç, Anayasa Mahkemesi Başkanı Zühtü Arslan ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın oğlu Bilal Erdoğan yaptı.

Nikaha ayrıca, Makedonya Alternativa Partisi Genel Başkanı Afrim Gashi ve Makedonya eski Devlet Bakanı Furkan Çako, Karadağ Müftüsü Rifat Feyziç, Gümülcine Seçilmiş Müftüsü İbrahim Şerif ve Sadık Ahmet'in kurduğu DEB Partisi Genel Başkanı Çiğdem Asafoğlu ile siyaset, iş dünyası, sanat ve medya dünyasından davetliler katıldı.

Meclis Başkanı Mustafa Şentop, nikah töreninde davetlilere, katılımlarından dolayı teşekkür etti.

Kanal7 Genel Yayın Yönetmeni Dr. Zahid Akman ve Haber7 Yayın Koordinatörü İbrahim Günay, Kanal7 Medya Grubu adına düğüne katıldı.

KAYNAK : AA
Muhammet Binici Haber7.com - Gece Editörü
Haber 7 - Muhammet Binici

Editör Hakkında

İstanbul Şişli'de doğan Muhammet Binici, Anadolu Üniversitesi Radyo Televizyon Programcılığı ve Spor Yönetimi bölümlerini bitirdi. Eğitimine, İstanbul Üniversitesi Halkla İlişkiler bölümünde devam etmektedir. Gazeteciliğe 2012 yılında yerel haber siteleri ve yerel gazetelerde başladı. Gündem, Magazin alanlarında editör-muhabirlik yaptı. 2016 yılında Yeni Akit Gazetesi'nde bir yıl muhabirlik yaptıktan sonra, 2020 Eylül itibariyle Haber7'de 'Gündem Editörü' olarak görevine devam etmektedir.
YORUMLAR 3
  • Rüştü 1 yıl önce Şikayet Et
    Allah mesut ve örtülerine uygun bir hayat yaşamayı nasip eylesin.
    Cevapla
  • Kul insan 1 yıl önce Şikayet Et
    MaşaAllah la kuvvete illa billah. Allah cc mübarek eylesin. Müslümanların çokluğu ile övünen Peygamber as Ümmeti olmaktan şeref duyanlara mutluluklar dileriz.
    Cevapla
  • Ertan 1 yıl önce Şikayet Et
    Allah muhabbetlerini versin
    Cevapla

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR