İmamoğlu'na seçimleri kazandıran isimden 6'lı masa tepkisi

2023 seçimlerine çıkaracak aday bulamayan 6'lı masaya, İmamoğlu'nun seçim direktörlüğünü yapan Necati Özkan'dan "artık beklemeyin" önerisi geldi.

ABONE OL
GİRİŞ 23.08.2022 07:43 GÜNCELLEME 23.08.2022 09:01 GÜNCEL
İmamoğlu'na seçimleri kazandıran isimden 6'lı masa tepkisi
İmamoğlu'na seçimleri kazandıran isimden 6'lı masa tepkisi

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı seçimleri sırasında yaptığı kampanya ile kısa sürede gözleri üzerine çeken İBB Başkanı İmamoğlu'nun kampanya direktörü Necati Özkan'dan muhalefet partilerine yönelik dikkat çeken bir uyarı geldi.

İMAMOĞLU'NUN AJANSINDAN TEPKİ

Son olarak dün 6. kez toplanan masa liderlerinin adayı yine belirleyememesi üzerine, İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) seçimlerinde Ekrem İmamoğlu'nun kampanya direktörlüğünü yapan Necati Özkan'dan tepki geldi.

İmamoğlu'na yakınlığı ile de bilinen Özkan, Cumhuriyet gazetesindeki köşesinde,  bir an önce adayın belirlenip, seçim kampanyalarının belirlenmesi gerektiğini söyledi.

"KİTLELERİN DESTEĞİNİ ALACAK PARTİ HALA YOK"
Özkan, Cumhuriyet gazetesinde kaleme aldığı yazısında şu ifadeleri kullandı: "İktidardan kopan seçmen kitlelerinin desteğini alarak güç dengesini bariz biçimde sarsacak bir muhalefet partisi hâlâ yok.

"6'LI MASANIN ÇÖZÜMLERİ HALA NETLEŞMEDİ"
Elbette bu durumun pek çok nedeni var. Örneğin muhalefet partilerinin ortak çözüm önerileri hâlâ netleşmedi. Örneğin hangi partilerin seçimlere birlikte, hangilerinin ayrı gireceği kararı hâlâ verilmedi. Ve örneğin en azından Altılı Masa'nın ortak bir adayının olup olmayacağı bile belirsiz.

"ARTIK ADAY İLAN EDİLMELİ"
Muhalefet partilerinin artık detayları tamamlayıp hızla aday ilanına geçmesi şart. Çünkü aday yoksa ortada kampanya yoktur. Muhalefetin daha fazla gecikmesi iktidar bileşenlerinin işine yarar. Kampanyaya bir an önce başlanabilirse vaatlerin etkisini araştırmaya, hataları düzeltmeye, adayın performansını yükseltmeye ve seçmeni mobilize etmeye zaman kalır."

ÖzgürBayrak Haber7.com - Editor
Haber 7 - ÖzgürBayrak

Editör Hakkında

Ankara'da doğan Özgür Bayrak, ilk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. Erciyes Üniversitesi İletişim Fakültesi "Gazetecilik" bölümünden mezun oldu. Üniversite döneminde çeşitli yerel gazetelerde muhabir ve editör olarak görev aldı. Star.com'da internet editörü olarak stajını tamamladıktan sonra Medya Takip Merkezi'nde 3 yıl boyunca Gündem, Siyaset, Spor, Ekonomi kategorilerinde haber ve SEO içerikleriyle birlikte galeri ve video hazırladı. 2019'un Şubat ayından bu yana ise Haber7.com'da Gündem Editörü olarak habercilik kariyerine devam etmektedir.
YORUMLAR 82 TÜMÜ
  • Zeynep 1 yıl önce Şikayet Et
    Bu kadar düşündüklerine göre bi ekmelettin daha geliyor
    Cevapla
  • Tuna 1 yıl önce Şikayet Et
    Bunlar aday bulamıyor daha ülke yönetcekler neymiş yıbranmasınmış peki yarın yıbranmıcakmı bu lider dediğiniz şimdiden seçimi kaybetmiş bunlar nasıl çirkeflik yaparız hesabları yapıyorlar
    Cevapla
  • Haci Halil Yurtsever 1 yıl önce Şikayet Et
    ya bunlar bu kadar aciz olup bir isim ortaya koyamadilar bunca surede bunlar mazallah secimi kazansalar nasil yonetecekler guzelim TURKIYEMI allah korusun
    Cevapla
  • sorgusuz 1 yıl önce Şikayet Et
    bir türlü 6 lıyı tutturamadılar belki 6+1 şanlarını denemeliler iyi koşucu lazım ama bu altılı yatar hayvan terli yemezler
    Cevapla
  • Reisci 1 yıl önce Şikayet Et
    Sirk çadırı, bunlara bakkal dükkanı ver işletemez.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR