Gülşen'e tepkiler çığ gibi: Bu sözde şarkıcıya tüm ekranlar kapatılmalı

Şarkıcı Gülşen'in İmam Hatiplere yönelik söylediği sözlerin ardından Anadolu Yayıncılar Derneği'nden bir açıklama geldi.

ABONE OL
GİRİŞ 25.08.2022 10:11 GÜNCELLEME 25.08.2022 10:17 GÜNCEL
Gülşen'e tepkiler çığ gibi: Bu sözde şarkıcıya tüm ekranlar kapatılmalı
Gülşen'e tepkiler çığ gibi: Bu sözde şarkıcıya tüm ekranlar kapatılmalı

Gülşen’in önceki akşam sahnedeyken “İmam Hatip’te okumuş daha önce kendisi, sapıklığı oradan geliyor” sözlerinin ardından tepkiler dinmiyor.

Anadolu Yayıncılar Derneği, çirkin sözlerin ardından bir açıklamada bulundu:

Sözde sanatçı ama özünde bölücü olan Gülşen isimli ses sanatçısı bir konserinde imam hatip camiasını karalamak için sapık ifadesini kullanmıştır. Halkı kin ve nefret yoluyla çatişmaya sevk etmiştir.

Toplumsal barışı bozmak ve çatışmaya neden olmak gibi bir planın içerisindedir. Uluslararası kuruluşların etki ajanlığını yapmaktadır. Aynı zamanda ajanlık yapmaktan da soruşturma açılmalıdır. Bir dönem Alevi vatandaşlarımıza hakaret eden Güner Ümit medya dünyasındanda çekilmiştir. Alevi vatandaşlarımızın gösterdiği bu onurlu davranışı bizlerde devam ettirmeliyiz. Bundan sonra Gülşen denen sözde sanatçıya tüm ekranlar kapatılmalıdır. 

Belediyeler konser verdirmemelidir. Anadolu Yayıncılar Derneği olarak ekranlarımızı kapatıyoruz. Biz bu milleti seviyor ve barış içinde yaşamak istiyoruz. 

Konuyla ilgili bir açıklama yapan  Anadolu Yayıncılar Derneği Başkanı Sinan Burhan “ Bu kadının açıklamaları tesadüf olamaz. Seçim öncesi laik antilaik çatışması çıkarmak istiyor. Bu kadını kim fonluyor ve koruyor. En şiddetli şekilde manen ve hukuken cezalandırılmalıdır’ diye konuştu.

ÖzgürBayrak Haber7.com - Editor
Haber 7 - ÖzgürBayrak

Editör Hakkında

Ankara'da doğan Özgür Bayrak, ilk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. Erciyes Üniversitesi İletişim Fakültesi "Gazetecilik" bölümünden mezun oldu. Üniversite döneminde çeşitli yerel gazetelerde muhabir ve editör olarak görev aldı. Star.com'da internet editörü olarak stajını tamamladıktan sonra Medya Takip Merkezi'nde 3 yıl boyunca Gündem, Siyaset, Spor, Ekonomi kategorilerinde haber ve SEO içerikleriyle birlikte galeri ve video hazırladı. 2019'un Şubat ayından bu yana ise Haber7.com'da Gündem Editörü olarak habercilik kariyerine devam etmektedir.
YORUMLAR 27 TÜMÜ
  • minik icardi 1 hafta önce Şikayet Et
    Gülşen cicielbiseli
    Cevapla
  • muşlular 1 yıl önce Şikayet Et
    gençleri zehirliyen bu ahlaksız yılanın deliğe girmesi adalete uygundur.
    Cevapla
  • Misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    Ekran yasağı verin bunun gibi lere
    Cevapla
  • KENAN EŞKİN 1 yıl önce Şikayet Et
    Sözde şarkıcı KADIN bunca zaman hertürlü ahlaksızlığı yapıyor kimseden ses seda çıkmıyor buda ona cesaret verip bu duruma KADAR olay meydana geliyor. Bu durum ani din dusmanligi ve din görevlilerini sözlü saldiran siyasetçiler yapıp önayak olup konuyu icinden cikilmaz hale geliyor. Bir önce müslüman olan toplumuzda böyle saldırılarla gençlerin beynine normal gibi işleniyor işlenmeye devam edilecektir.dikkatli olunsun iç çatışmaya yönelik provakasyon kokuyor.DEMEDI DEMEYIN.
    Cevapla
  • Gayserili 1 yıl önce Şikayet Et
    Dinimizle alay edeni vatandaşlıktan atın kardeşim. Bu ne yaa. Ya saygılı olacak ya da susacak. Turk Milletinin İnancıyla alay etmeye kimsenin hakki yok, bu böyle biline.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR