Şarkıcı Gülşen'den özür paylaşımı!

Şarkıcı Gülşen bir mekanda verdiği konser sırasında İmam Hatiplileri çirkin sözlerle hedef almıştı. Tutuklanan Gülşen'in emniyetteki ifadesi ortaya çıktı, Gülşen ayrıca tepki çeken sözleri için özür açıklaması yaptı.

ABONE OL
GİRİŞ 25.08.2022 19:38 GÜNCELLEME 25.08.2022 22:07 GÜNCEL
Şarkıcı Gülşen'den özür paylaşımı!
Şarkıcı Gülşen'den özür paylaşımı!

Şarkıcı Gülşen bir mekanda verdiği konser sırasında bir kişi hakkında “İmam Hatipte okumuş daha önce kendisi, sapıklığı oradan geliyor” şeklinde ifadeler kullanmıştı.

Gülşen’in bu sözlerinin ardından İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından "halkı kin ve düşmanlığa tahrik veya aşağılama" suçundan resen soruşturma başlatılmıştı. İmam hatiplilere yönelik hakaret içerikli sözleri gerekçesiyle hakkında tutuklama kararı verilen Gülşen'in emniyet ifadesi ortaya çıktı.

Şarkıcı Gülşen skandal sözlerine ilişkin sosyal medya hesabından açıklama yaptı.

Gülşen'e bir tepki de sanat camiasından! MESAM ve usta oyuncular ateş püskürdüGülşen'e bir tepki de sanat camiasından! MESAM ve usta oyuncular ateş püskürdü


ŞARKICI GÜLŞEN'DEN ÖZÜR PAYLAŞIMI

Şarkıcı Gülşen, İnstagram hesabından, gündeme gelen imam hatipler için serfettiği ve tepki çeken sözleri için özür açıklaması paylaştı.

Gülşen açıklamasında, ''Söylemimden rahatsız olan herkesten özür dilerim. Daha başka bir dil bulmalıydım. '' ifadelerini kullandı.

Gülşen paylaşımında şu ifadeleri kullandı:

“Uzun yıllardır birlikte çalıştığım çalışma arkadaşlarım ile iş ve çalışma ortamında yapmış olduğum bir espri toplumu kutuplaştırmayı hedefleyen kimseler tarafından öne çıkarılarak yayınlanmıştır. Sözlerimin ülkemizdeki kutuplaştırmayı hedefleyen kötü niyetli kimselere malzeme vermiş olmasından dolayı üzgünüm. İnandığım özgürlüğü savunurken, eleştirdiğim radikal uca kendimin savrulduğunu görüyorum. Videodaki söylemimden rahatsızlık duyan ve incinen herkesten özür diliyorum. Daha başka bir dil bulmalıydım; bulacağım.”




TUTUKLANDI!

Gülşen, hakkında başlatılan soruşturma kapsamında polis ile mevcutlu olarak Çağlayan’da bulunan İstanbul Adalet Sarayı’na getirildi. Şarkıcı Gülşen, savcılığa verdiği ifadenin ardından çıkarıldığı nöbetçi hakimlikçe "halkı kin ve düşmanlığa tahrik veya aşağılama" suçundan tutuklanarak cezaevine gönderildi.



GÜLŞEN'İN EMNİYETTEKİ İFADESİ ORTAYA ÇIKTI

Gülşen'in emniyet ifadesi ortaya çıktı. İfadesinde şarkıcı Gülşen'in, "Ben 25 yıllık sanatçıyım, müzisyen çalışma arkadaşlarım var. Kadroda klavye müzisyeni olarak yer alan Miraç adlı arkadaşımın lakabıdır. Arkadaşlarla kendi aramızda 'aptal, salak, sapık' şeklinde şakalaşırız. Talihsizlik olarak bu iki kelime yan yana gelmiştir. Arkadaşımız imam hatipte okumamıştır. Ben bir şarkı arasında orkestrama hitaben 'beni seyircilerimin arasına omuzlarınızda taşıyın' demem üzerine orkestra arasından 'seni imam taşısın' şeklinde cevap gelince bahse konu konuşma Miraç ile aramızda geçmiştir. Aramızdaki esprilerin bu haliyle kamuoyuna yansıması sonucu yanlış anlaşıldığını düşünüyorum. Ben imam hatiplileri ya da ülkemizin bir kısmını kötülemek, hakaret etmek amacıyla asla bu konuşmayı yapmadım. Şakalaşmanın herhangi bir gruba yönelik nefret içerikli olarak algılanması beni çok üzmüştür" şeklinde konuştuğu öğrenildi.

KAYNAK : Haber7
Mehmet Küçükkahveci . Haber7.com - Güncel/Siyaset Sorumlu Editörü
Haber 7 - Mehmet Küçükkahveci .

Editör Hakkında

Orta ve lise eğitimini Kayseri'de tamamladı. Üniversite öğrenimini İstanbul Üniversitesi Coğrafya bölümünde tamamladı. 2008 yılında Haber7.com'da gazetecilik mesleğine ilk adımını attı. 15 yıllık profesyonel editörlük kariyerinde tüm kategorilerde görev yaptı. Meslek hayatına Haber7.com'da 'Güncel/Siyaset Sorumlu Editörü' olarak devam etmektedir.
YORUMLAR 674 TÜMÜ
  • sabri yüksel 1 yıl önce Şikayet Et
    Bence sen ilk önce nerede yaşadığını unutuyorsun burası türkiye yüzde 99 müslüman insanların ne giyinişinden nede inandıkları için eleştirme hakkın yok sen sahneye çıplak çıkıyorsun neredeyse sana neden böyle çıkıyorsun neden böyle diyen varmı sende insanların inançlarına laf edemezsin imamhatipler bu ülkenin bir değeridir bu değerlere saygılı olmayı öğrenin artık insanlardan saygı bekleyin ondan sonra önce siz öğreneceksiniz ama saygıyı
    Cevapla
  • ÖNCE VATAN 1 yıl önce Şikayet Et
    geç onları baştan düşün cektin sen kimsin ki bu kelimeleri söylüyorsun ama orada bunları söylediğinde alkış koptu ama alkışlayan kişiler hangi türden hangi renkten kişilikleri karakterleri insanlıkları belli olmayan ve kanlarından şüphe edilecek kişiler şimdi bir kanala çıksan miting veya bir yerde atatürke küfür edilse gerçi hiç tavsiye etmem ama edilse tepkim çok ağır olur bunda da kanı bozuklar dersin bundan daha iyi tepki olmaz oradan topluluk yerden alkış tufanı çıksa ne dersin
    Cevapla
  • imam hatipli 1 yıl önce Şikayet Et
    özrü kabahatinden büyük yine biz imam hatipleri zan altına almaktadır. ve bu metin onun dilinden çıkmamış çok profesyonel bir diller yazılmış. Rabbim sizlere en güzel cevabı hak gününde verecek.
    Cevapla
  • Misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    Buna 1 yıl konser yasağı verilse bundan daha ağır ceza olmaz, para ve şöhret çok bozdu.
    Cevapla
  • Cengiz 1 yıl önce Şikayet Et
    Bu kadar insanlar aşağılık olamaz ya nasıl şakalaştıklarına bakar mısınız. Buna dense dense özrü kabahatinden büyük denir.
    Cevapla
  • selçok 1 yıl önce Şikayet Et
    bu ne utanmazlık kardeşim hala konuşuyor anlamak mümkün değil milletin aklıyla beyniyle alay eden gördüm ama bunun gibisini ilk defa görüyorum yazıklar olsun ibreti alem nokta
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR