Yarkadaş: Meral Akşener Kemal Kılıçdaroğlu'nun adaylığını istemiyor

CHP'li eski Milletvekili Barış Yarkadaş, İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'in, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun Cumhurbaşkanı adayı olmasını istemediğini söyledi.

ABONE OL
GİRİŞ 28.08.2022 04:06 GÜNCELLEME 28.08.2022 04:06 GÜNCEL
Yarkadaş: Meral Akşener Kemal Kılıçdaroğlu'nun adaylığını istemiyor
Yarkadaş: Meral Akşener Kemal Kılıçdaroğlu'nun adaylığını istemiyor

CHP'li eski Milletvekili Barış Yarkadaş, İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'in, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun cumhurbaşkanı adayı olmasını istemediğini söyledi.

Yarkadaş, "Bunları bilgiye dayalı söylüyorum, yorum yapmıyorum." ifadelerini kullandı.

CHP'li eski Milletvekili Barış Yarkadaş, TV100 ekranlarında gündeme ilişkin değerlendirmelerde bulundu.

"MERAL HANIM İSTEMİYOR KEMAL BEY'İN ADAY OLMASINI"

"Akşener kimi aday olarak istiyor" konusu üzerine söz alan Yarkadaş, "Meral Hanım istemiyor Kemal Bey'in aday olmasını. Bunları bilgiye dayalı söylüyorum, yorum yapmıyorum." ifadelerini kullandı.

"ORTADA OLAN SEÇMEN CHP'YE OY VERDİ"

Yarkadaş, "2018’deki seçimde ortada olan seçmen İYİ Parti’ye oy verecekken CHP’ye oy verdi. İzmir, İstanbul, Ankara’da daha az milletvekili çıkardık’ diyorlar. Aynı kaygıyı 2023 seçimleri için de yaşıyorlar." diye konuştu.

"AKLINDA İMAMOĞLU DA YAVAŞ DA YOKTU

"Hiçbir zaman Meral Hanım'ın kafasında Ekrem İmamoğlu da yoktu Mansur Yavaş da yoktu." diyen Yarkadaş, sözlerini şöyle sürdürdü:

"İmamoğlu'nu adaymış gibi gösterip siyasi ilişkilerini yönettiler. Şimdi Ekrem Bey ile biraz makas açılınca Mansur Yavaş'ı aday yapacakmış gibi gösteriyorlar."

Muhammet Binici Haber7.com - Gece Editörü
Haber 7 - Muhammet Binici

Editör Hakkında

İstanbul Şişli'de doğan Muhammet Binici, Anadolu Üniversitesi Radyo Televizyon Programcılığı ve Spor Yönetimi bölümlerini bitirdi. Eğitimine, İstanbul Üniversitesi Halkla İlişkiler bölümünde devam etmektedir. Gazeteciliğe 2012 yılında yerel haber siteleri ve yerel gazetelerde başladı. Gündem, Magazin alanlarında editör-muhabirlik yaptı. 2016 yılında Yeni Akit Gazetesi'nde bir yıl muhabirlik yaptıktan sonra, 2020 Eylül itibariyle Haber7'de 'Gündem Editörü' olarak görevine devam etmektedir.
YORUMLAR 88 TÜMÜ
  • Yiğido SİVAS 1 yıl önce Şikayet Et
    Gelin şu ALTILI MASAYI zenginleştirin TELEKONFERANSLA DEMİRTAŞ EDİRNEDEN BAĞLANSIN BİDEN ABD den BAĞLANSIN MACRON FRANSADAN bağlansın ESAT ŞAMDAN bağlansın KARAYILAN KANDİLDEN bağlansın ÇOK GÜZEL OLUR ON NUMARA
    Cevapla
  • neyse o 1 yıl önce Şikayet Et
    bunların birbirlerine tahammülü yok çünkü birbirlerine asla güvenmiyorlar işin kötüsü hala bunlara oy atanlar var
    Cevapla
  • Misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    Yahu bunlar aylardır aday bulamadılar ülkeyi nasıl yönetecekler
    Cevapla
  • Durmak yok. 1 yıl önce Şikayet Et
    Yeter ya bir gidin gündemi bu kadar saçmaliklarinizla meşgul etmeyin. Türk milleti Erdoğanın 20 yıllık hizmetine ihanet etmez. Eskilerden Erdoğan hariç hiç bir siyasetçi bu ülkeyi yönetemez çünkü Türkiye her konuda olduğu gibi coğrafi olarak zor bir yerde iyi tarafını gören için dünya liderliğine oynar Allah'a şükür bunu gören bir liderimiz var sayın Recep Tayyip Erdoğan bununu için ben 2023 te şahsım adına Erdoğan diyorum.
    Cevapla
  • Mustafa 1 yıl önce Şikayet Et
    Bazı yorumcular 6+1 için altı(siz onu yedi benzemez olarak okuyun) benzemez nasıl birlikte devleti yönetecekler diye görüş belirtiyor. İyi de bunlar birbirine benzemeseler hiç bir araya gelebilirlermiydi?. Bir araya geldiklerine göre birbirlerine benziyorlar, demekki.
    Cevapla
  • Bakik. 1 yıl önce Şikayet Et
    Bunların bir yarısı ruh ikizi diger yarısının kuyruk acısı var, tek ortak noktaları reisi bir şekilde göndermek
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR