Sokakta çıkan kavgada bıçaklanarak ağır yaralandı

Adana'nın Yüreğir ilçesinde kimliği henüz belirlenemeyen kişiyle kavga eden Abdulmenaf T. (31), kalçasından bıçaklanarak ağır yaralandı.

ABONE OL
GİRİŞ 31.08.2022 09:01 GÜNCELLEME 31.08.2022 09:01 GÜNCEL
Sokakta çıkan kavgada bıçaklanarak ağır yaralandı
Sokakta çıkan kavgada bıçaklanarak ağır yaralandı

Olay yerinde bıçak ve budama makası bulan polis, hırsızlık ve yaralama olaylarından suç kaydı bulunan Abdulmenaf T.'nin, hırsızlık olayına karıştığı ve kavganın bu yüzden çıktığı ihtimali üzerinde duruyor.

Olay, 02.30 sıralarında merkez Yüreğir ilçesi Yenidoğan Mahallesi'nde meydana geldi. Sokaktan kavga sesi duyan vatandaşlar, dışarıya çıktıklarında bir kişinin kanlar içinde yerde yattığını görünce durumu 112 Acil Çağrı Merkezi'ne bildirdi. Olay yerine sevk edilen polis ekipleri, yaralının isminin Abdulmenaf T.  olduğunu belirlerken, sağlık ekipleri kalçasından defalarca bıçaklandığını tespit etti.

Ağır yaralanan ve çok kan kaybeden Abdulmenaf T., ambulans ile Adana Şehir Hastanesi'ne kaldırıldı. Hayati tehlike kaydıyla ameliyata alınan Abdulmenaf T.'nin durumunun kritik olduğu öğrenildi. Öte yandan yaralının yanında bıçak ve budama makası bulan polis ekibi, yaralama ve hırsızlık suçlarından çok sayıda kaydı bulunan Abdulmenaf T.'nin, bir hırsızlık olayına karışıp, bundan dolayı bıçaklandığı ihtimali üzerinde duruyor.

Şüpheliyi yakalamak için harekete geçen polis, soruşturmaya çok yönlü olarak devam ediyor.

KAYNAK : DHA
Bahadır ALEMDAR Haber7.com - Editör
Haber 7 - Bahadır ALEMDAR

Editör Hakkında

Trabzon’da dünyaya geldi. İlk ve orta öğrenimini İstanbul’da tamamladı. Bahçelievler Anadolu Ticaret Meslek Lisesinde ‘Web Programcılığı’ bölümünden mezun oldu. Yüksek öğrenimini, Atatürk Üniversitesinde ‘Yeni Medya ve Gazetecilik’ mezunu olarak tamamladı. Gazeteciliğe ilk adımını 2011 yılında attı. 12 yıllık profesyonel meslek hayatında SEO içerik ve muhabirlik de dahil olmak üzere ağırlıklı olarak gündem, dünya, ekonomi, spor ve teknoloji kategorilerinde birçok haber ve röportaja imza atarak galeri ve video hazırladı. Bahadır Alemdar, meslek hayatına Haber7.com'da aktif olarak devam etmektedir.
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR