MSB acı haberi duyurdu: Şehidimiz var

Pençe-Kilit operasyon bölgesinde teröristler tarafından yerleştirilen EYP'nin patlaması sonucu yaralanan Hv.Svn. Asb.Kd.Çvş. Okan Meteöz, tedavi gördüğü hastanede şehit oldu.

ABONE OL
GİRİŞ 01.09.2022 15:10 GÜNCELLEME 01.09.2022 15:53 GÜNCEL
MSB acı haberi duyurdu: Şehidimiz var
MSB acı haberi duyurdu: Şehidimiz var

Milli Savunma Bakanlığı, Pençe-Kilit operasyonu bölgesinde yaralanan askerimizin şehit olduğunu açıkladı. Bakanlıktan yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi: 

"Pençe-Kilit operasyonu bölgesinde, 01 Eylül 2022 tarihinde, kahraman silah arkadaşımız Hv.Svn. Asb.Kd.Çvş. Okan METEÖZ, teröristler tarafından önceden yerleştirilen EYP’nin (El Yapımı Patlayıcı) patlaması sonucu yaralanmış, derhal hastaneye sevk edilmiş, yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak şehit olmuştur."

BAKAN AKAR'DAN BAŞSAĞLIĞI MESAJI

Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, Şehit Astsubay Kıdemli Çavuş Okan Meteöz için başsağlığı mesajı yayımladı.

Bakan Akar mesajında, "Kahraman silah arkadaşımız, 1 Eylül 2022 tarihinde şehit olmuştur. Kahraman şehidimize şahsım ve Milli Savunma Bakanlığı mensupları adına Allah'tan rahmet; kederli ailesine ve asil milletimize başsağlığı ve sabır dilerim" ifadelerine yer verdi.

KAYNAK : DHA
İbrahim Can Haber7.com - Haber Şefi
Haber 7 - İbrahim Can

Editör Hakkında

İbrahim Can, 1993'te İstanbul'da doğdu. İnternet haberciliği kariyerine 2011’de başladı. İki yıla yakın küçük ölçekli sitelerde çalıştıktan sonra, 2012'nin Ekim ayında yenisafak.com'a başladı. 6,5 yıl çalıştığı yenisafak.com'da Gündem, Eğitim, Hayat, Dünya, Spor ve Video kategorilerinde çalıştı. Bir süre akşam sorumluluğu yaptı. Son olarak Ana Sayfa Editörü oldu. 2019'un Haziran ayında Haber7'de Gündem Editörü olarak göreve başladı. Hem Haber7 hem de Yeni Şafak'ta kültür sanat, eğitim ve siyaset alanları başta olmak üzere birçok alanda özel haber, infografik ve video hazırladı. Hala Haber7'de Haber Şefi olarak çalışmalarına devam etmektedir.
YORUMLAR 8 TÜMÜ
  • malkoçoğlu 1 yıl önce Şikayet Et
    Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun.Şirin Payzın eğer rahmet okuyacaksan işte bu cengaverlere bu yiğitlere rahmet oku PKK teröristlere değil.
    Cevapla
  • aysel 1 yıl önce Şikayet Et
    Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun.
    Cevapla
  • misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    Allah burada rahmet okuyanlara şehadet nasip eylesin.
    Cevapla
  • Hanifi Çifçi 1 yıl önce Şikayet Et
    Allahım Cennetiyle Şereflendirsin Amin
    Cevapla
  • Bekir Öztürk 1 yıl önce Şikayet Et
    Allah Rahmet eylesin Şahadeti kabul olsun yakınlarına sabır versin İNŞALLAH
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR