Doldur boşalt yapan polis meslektaşını vurdu

Fatih’te bir polis memuru, tabancasını kontrol amaçlı doldur boşalt yaptığı sırada yanında bulunan meslektaşını kafasından vurdu.

ABONE OL
GİRİŞ 06.09.2022 18:12 GÜNCELLEME 06.09.2022 18:12 GÜNCEL
Doldur boşalt yapan polis meslektaşını vurdu
Doldur boşalt yapan polis meslektaşını vurdu

Olay, Fatih İskenderpaşa Mahallesi Aksaray Metro İstasyonu önünde yaşandı. Edinilen bilgiye göre, mesainin bitimiyle birlikte ekipten ayrılan polis memuru S.Ö., yanında bulunan D.B. isimli arkadaşının ruhsatlı tabancısını kontrol amaçlı doldur boşalt yaptığı sırada, yanındaki diğer meslektaşı Kenan B.’yi kafasından vurdu.

Kenan B. isimli polis memuru, kanlar içinde yere yığılırken, olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Olay yerine gelen polis ekibi çevrede önlem alırken, sağlık ekipleri ise yaralı polise müdahale etti. Yapılan ilk müdahalenin ardından Kenan B., hastaneye kaldırılarak tedavi altına alınırken, şüpheli polis S.Ö. ise gözaltına alındı. Ekiplerin olayla ilgili başlattığı çalışmalar sürüyor.

KAYNAK : İHA
Mehmet Küçükkahveci . Haber7.com - Güncel/Siyaset Sorumlu Editörü
Haber 7 - Mehmet Küçükkahveci .

Editör Hakkında

Orta ve lise eğitimini Kayseri'de tamamladı. Üniversite öğrenimini İstanbul Üniversitesi Coğrafya bölümünde tamamladı. 2008 yılında Haber7.com'da gazetecilik mesleğine ilk adımını attı. 15 yıllık profesyonel editörlük kariyerinde tüm kategorilerde görev yaptı. Meslek hayatına Haber7.com'da 'Güncel/Siyaset Sorumlu Editörü' olarak devam etmektedir.
YORUMLAR 24 TÜMÜ
  • Misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    Doldur boşaltta namlunun kafasında ne alaka şüpeli
    Cevapla
  • osmanlı 1 yıl önce Şikayet Et
    size eğitim vermiyorlarmı? 15 yaşında çocuk babasından gizlice silahı almış meselesi değil.Namlu kesinlikle bir canlıya tutulmamalı bu işlemlerde.Rabbim şifa versin Ailesine bağışlasın.
    Cevapla
  • mehmet 1 yıl önce Şikayet Et
    Acemimisin nasıl kafasından vuruyosun adamı
    Cevapla
  • selman 1 yıl önce Şikayet Et
    Allah rahmet eylesin makamı cennet olsun .Ailesine meslektaşlarına sabırlar versin mevlam. Devlet inceler kasıt varmı yokmu o devletin işi bizim işimiz iyi yönden bakmak varsa kasıt elbetde Allah ta ,Devletde cezasını verecektir.
    Cevapla
  • Volkan 1 yıl önce Şikayet Et
    daha vefat etmemiş, belli olmaz bu işler.
    Cevapla
  • Hakkı An 1 yıl önce Şikayet Et
    Acemi nalbant nalınada vurur mıhına da ... VAKASI değil demek için. Direkt Kafa giriş açısı nedir; kaç kişi var; pozisyon ve konumları nedir; giriş açısı nedir.. son düdüğü hakem çalar.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR