3 yaşındaki Rayyan'ın katili akrabası çıktı

Ankara'da, kaldırımda aydınlatma direğinin yanında cesedi bulunan erkek çocuğunun, Iraklı Rayyan Hassım (3) olduğu belirlendi. Rayyan'ı, akrabası Muna Elyas'ın öldürdüğü ortaya çıktı, katil zanlısı suçunu sorguda itiraf etti.

ABONE OL
GİRİŞ 07.09.2022 22:25 GÜNCELLEME 07.09.2022 22:25 GÜNCEL
3 yaşındaki Rayyan'ın katili akrabası çıktı
3 yaşındaki Rayyan'ın katili akrabası çıktı

Ankara'nın Keçiören ilçesinde 3 yaşındaki Rayyan Haşim'i öldürdüğü iddia edilen şüpheli, çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak, cezaevine gönderildi.

Emniyetteki işlemlerinin ardından sağlık kontrolünden geçirilen şüpheli Irak vatandaşı Muna E, Ankara Adliyesine getirildi.

Savcıya ifade verdikten sonra sulh ceza hakimliğine sevk edilen Muna E, "çocuğu kasten öldürme" suçundan tutuklandı. Muna E.'nin suçunu itiraf ettiği belirtildi.

 

RAYYAN'IN CESEDİ SOKAKTA BULUNDU

Irak uyruklu 3 yaşındaki Rayyan Haşim'in cesedi, dün 19 Mayıs Mahallesi Çamlık Sokak'ta bulundu.

Çevredeki güvenlik kamerası kayıtlarını inceleyen güvenlik güçleri, olayın yaşandığı sokaktan bir kadının koşarak uzaklaştığını tespit etti.

Ekipler, ölen çocuğun annesinin teyzesi olduğu belirlenen şüpheliyi gözaltına aldı.


DAHA ÖNCE DE ÇOCUĞU KAÇIRMIŞ

Muna E., Mamak ilçesinde gözaltına alındı. Sorgulanmak üzere emniyete götürülen kadının akli dengesinin yerinde olmadığı da belirtildi. Muna E.'nin daha önce de çocuğu kaçırdığı, ailenin bu nedenle emniyete başvuruda bulunduğu öğrenildi.

ZEHİRLENME ŞÜPHESİ

Öte yandan Rayyan Hassım'ın ölümünün zehirlenme kaynaklı olabileceği ihtimali üzerine patoloji örneği alındığı ve ileri tetkik için İstanbul Adli Tıp Kurumu'na gönderildiği belirtildi. Soruşturma sürüyor. 

'15 GÜN ÖNCE DE KAÇIRMIŞTI'

Rayyan Hashım'ın babası Sultan Tarık Hashım, çocuğunun cesedi bulunmadan 1 gün önce kaybolduğunu belirterek, "Hanımım teyzelerinin evine gitmişti. Çocuğumu Muna teyzesi sabaha doğru alıp ayrılmış. Sabah çocuğu göremeyince hemen karakola gidip bilgi verdik. Çocuğumun kaybolduğunu ve bulamadığımı söyledim. En sonunda bana haber geldi. Muna'yı bulup yakaladıklarını ve çocuğumun öldüğünü söylediler. Muna'yı hasta olduğu için böyle yapmış. Soğuktan mı ölmüş, neden ölmüş bilmiyorum. Akli dengesi yerinde olsaydı böyle yapabilir miydi? Bundan 15 gün önce aynı bu şekilde kaçırmıştı. Biz gidip almıştık. Eşinden de boşanmıştı. Kimseden de haber alamadık. 15 gün önce kaçırdığında eşime 'Bu kadın yanımıza gelmesin, bizden uzak dursun' dedim. Çocuğumu defnettik. Şikayetçi olduk ve mahkeme süreci başladı" dedi. 

KAYNAK : DHA
İbrahim Can Haber7.com - Haber Şefi
Haber 7 - İbrahim Can

Editör Hakkında

İbrahim Can, 1993'te İstanbul'da doğdu. İnternet haberciliği kariyerine 2011’de başladı. İki yıla yakın küçük ölçekli sitelerde çalıştıktan sonra, 2012'nin Ekim ayında yenisafak.com'a başladı. 6,5 yıl çalıştığı yenisafak.com'da Gündem, Eğitim, Hayat, Dünya, Spor ve Video kategorilerinde çalıştı. Bir süre akşam sorumluluğu yaptı. Son olarak Ana Sayfa Editörü oldu. 2019'un Haziran ayında Haber7'de Gündem Editörü olarak göreve başladı. Hem Haber7 hem de Yeni Şafak'ta kültür sanat, eğitim ve siyaset alanları başta olmak üzere birçok alanda özel haber, infografik ve video hazırladı. Hala Haber7'de Haber Şefi olarak çalışmalarına devam etmektedir.
YORUMLAR 19 TÜMÜ
  • birisi 1 yıl önce Şikayet Et
    Cennet bunun gibilerin ayaklarının altında işte...
    Cevapla
  • Selman 1 yıl önce Şikayet Et
    Deli ise kendine zarar versin ne istiyor sabiden. Akıllı deli farketmez asacaksın bunları.
    Cevapla
  • fatih 1 yıl önce Şikayet Et
    Allah önce akıl sağlığı versin bunu bilmeyen anlamaz boş yorum yapmayın burada suç ailede rahatsız olan biri ile çocuğu neden yalnız bırakıyorsun yada yakınlaştırıyorsun aklı başında insan yapmaz bunu psikolojik rahatsızlık kanserden zor
    Cevapla
  • ali can 1 yıl önce Şikayet Et
    Allah seni vatanından etmesin. etse bile bu yabancılara merhamet eden birileri gibileriyle karşılaştırsın. Bela okuma geri döner unutma.
    Cevapla
  • sinan 1 yıl önce Şikayet Et
    katil kadar baba da suçlu sonuçta buna sebebiyet veren kendisi bunlar gerçekte insanlıktan nasip almamış araplar çok yazık islamın zerresi yok bunlarda kiracım var suriyeli bunlardan biliyorum
    Cevapla
  • ferdi 1 yıl önce Şikayet Et
    İnsanlıktan nasip almamış yorumcu çok yazık İslamın zerresi yok bu yorumunda
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR