Kontrol noktasından süratle geçen şahıs 2 polisi yaraladı

Fatih Sultan Mehmet (FSM) Köprüsü girişinde polisin kontrol noktasından yavaşla ihtarına uymayan ticari panelvan sürücüsü polisin kontrol noktasını da aşarak görev halindeki 2 polis memurunu yaraladı.

ABONE OL
GİRİŞ 10.09.2022 07:04 GÜNCELLEME 10.09.2022 09:20 GÜNCEL
Kontrol noktasından süratle geçen şahıs 2 polisi yaraladı
Kontrol noktasından süratle geçen şahıs 2 polisi yaraladı

Olay 03.00 sıralarında FSM Köprüsü'nde Anadolu Yakası girişinde uygulama yapan polis ekibi, köprüye süratli bir şekilde giriş yapan 48 AGP 572 plakalı ticari panelvana dur ikazında bulundu. Hızla gelen ticari panelvan uygulama noktasındaki polislere çaptı. Çarpmanın etkisiyle iki polis memuru da ciddi yara aldı. Yoluna devam eden araç köprüde seyir halinde Durmuş S. idaresindeki 34 BEP 442 plakalı hafif ticari araca çarptı. Çarpmanın etkisiyle bariyerlere vurarak durabilen Durmuş S kazıyı hafif sıyrıklalar atlatırken süratli gelen şahsı polis ekipleri durdurabildi.



Sağlık ekiplerinin de olay yerine gelmesiyle yaralı polis memurları hastaneye kaldırıldı. Ticari araç sürücü ise polis ekipleri tarafından gözaltına alınırken, olay yerine çok sayıda polis ekipleri, itfaiye ambulans sevk edildi. Olayın ardından kaza yerinde bir süre inceleme yapan polis ekipleri FSM köprüsünü tek taraflı şeritten kontrollü şekilde trafik akışını sağladı. Olay yerine çekicinin de gelmesiyle trafik olağan haline geri döndü.

KAYNAK : İHA
İbrahim Can Haber7.com - Haber Şefi
Haber 7 - İbrahim Can

Editör Hakkında

İbrahim Can, 1993'te İstanbul'da doğdu. İnternet haberciliği kariyerine 2011’de başladı. İki yıla yakın küçük ölçekli sitelerde çalıştıktan sonra, 2012'nin Ekim ayında yenisafak.com'a başladı. 6,5 yıl çalıştığı yenisafak.com'da Gündem, Eğitim, Hayat, Dünya, Spor ve Video kategorilerinde çalıştı. Bir süre akşam sorumluluğu yaptı. Son olarak Ana Sayfa Editörü oldu. 2019'un Haziran ayında Haber7'de Gündem Editörü olarak göreve başladı. Hem Haber7 hem de Yeni Şafak'ta kültür sanat, eğitim ve siyaset alanları başta olmak üzere birçok alanda özel haber, infografik ve video hazırladı. Hala Haber7'de Haber Şefi olarak çalışmalarına devam etmektedir.
YORUMLAR 3
  • Şaşkın 1 yıl önce Şikayet Et
    Yahu bu tür durumlarda polislerin kendi güvenliği ni sağladıktan emin olmaları lazım, bütün olasılıklar hesap edilmeli, artık öyle durumlara gelindi ki akla,hayale gelmez kazalar, saldırılar oluyor....çok yönlü iş güvenliği değerlendirmeli...!
    Cevapla
  • Mahmut 1 yıl önce Şikayet Et
    Yaşasın ABD polisi vururdu. Bizde şehit yalla
    Cevapla
  • Bulut 1 yıl önce Şikayet Et
    Bu adamı dur ihtarına uymadı polis bunu vurma yetkisi olması lazım ne bu kadar özgürlük
    Cevapla

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR