Son Dakika: 81 ilde okul çevresinde denetim!

Son dakika haberi... İçişleri Bakanlığı koordinesinde 81 ilde eş zamanlı olarak Çocuk ve Gençlerin Korunmasına Yönelik Okul Çevreleri Denetim Uygulaması yapılacak

Bizi Takip Edin
GİRİŞ 12.09.2022 10:29 GÜNCELLEME 12.09.2022 10:46 GÜNCEL
Son Dakika: 81 ilde okul çevresinde denetim!
Son Dakika: 81 ilde okul çevresinde denetim!

SON DAKİKA HABERİ: İçişleri Bakanlığı koordinesinde Emniyet Genel Müdürlüğü ve Jandarma Genel Komutanlığına bağlı personelin katılımı ile 81 ilde eş zamanlı olarak Asayiş, Çocuk, Narkotik, TEM ve KOM birimlerinden oluşturulan karma ekipleri ile bugünden itibaren beş (5) gün boyunca Çocuk ve Gençlerin Korunmasına Yönelik Okul Çevreleri Denetim Uygulaması yapılacak.

07:30-18:00 saatleri arasında, okulların giriş çıkış ve öğle arası saatlerindeki yoğunluk göz önünde bulundurulmak suretiyle denetim süresi en az 2’şer saatlik dilimlerden oluşan 3 periyot halinde planlanarak tüm ilkokul, ortaokul, lise ve öğrenci yurtlarının yakın çevresinde okulla ilişkisi bulunmayan şüpheli şahıslara yönelik ve bu yerlerin yakınındaki park ve bahçeler, metruk binalar, alkol ve tütün mamülleri satışı yapılan yerler, içkili yerler, iddia ve ganyan bayileri, kahvehaneler, internet ve elektronik oyun salonları vb. umuma açık yerler denetlenecek.

Ülke genelinde yıl boyu sürecek bu denetimler okulların açıldığı bu hafta ise 5 gün boyunca yoğunlaştırılacak. 5 günlük yoğun denetimde Emniyet ve Jandarma birimlerinden oluşturulan 16 bin 948 karma ekip ile 56 bin 948 personel katılım sağlayacak. 

KAYNAK : Haber7
Ömer Faruk Aktaş Haber7.com - Editör
Haber 7 - Ömer Faruk Aktaş

Editör Hakkında

1991 yılında Bayburt’ta doğdu. Kocaeli Üniversitesi İletişim Fakültesi Radyo Televizyon ve Sinema bölümünden mezun oldu. 2016 yılında Anadolu Ajansı'nda stajını yaptı. Yeni Şafak ve Akşam Gazetesi'nde çalıştı. Nisan 2021'den bu yana Haber7.com'da ‘Gündem Editörü’ olarak görev yapmaktadır.
YORUMLAR 8 TÜMÜ
  • Engin Bahadır 4 yıl önce Şikayet Et
    Her gün polisi oraya göndereceğine okuluna al güvenliğini herkes rahatlasın saçmalık ülkede çok polisler 2 gün gezer sonra daha uğramazlar çok gördüm
    Cevapla
  • Deli dumrul 4 yıl önce Şikayet Et
    Bakın sokaklar it köpek dolu birinin çocuğuna saldırırsa ne vali ne kaymakam ne belediye başkanı yakayı kurtaramaz. Reis uyardı toplayın o başıboş itleri çete oluşturmuşlar 1-2 tane kaalabilir sokaklarda 10 lu grup olan köpekler acil toplansın demedi demeyin. Çocuklara saldırırsa dünyayı başına yıkar millet eyyy vali kaymakam belediye başkanları
    Cevapla
  • ali 4 yıl önce Şikayet Et
    sen idamı getirme polisimi yor ne ala Allah sizin çocuklarınızıda polis yapsın
    Cevapla
  • Deli dumrul 4 yıl önce Şikayet Et
    Bakın sokaklar it köpek dolu birinin çocuğuna saldırırsa ne vali ne kaymakam ne belediye başkanı yakayı kurtaramaz. Reis uyardı toplayın o başıboş itleri çete oluşturmuşlar 1-2 tane kaalabilir sokaklarda 10 lu grup olan köpekler acil toplansın demedi demeyin. Çocuklara saldırırsa dünyayı başına yıkar millet eyyy vali kaymakam belediye başkanları.Akparti belediyeler acil toplayın acil
    Cevapla
  • Burak 4 yıl önce Şikayet Et
    Devamlı olur inşallah.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle