İBB Meclisi su zammını görüşmek üzere yarın toplanacak

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) İstanbul’da suya yeni tarife teklifiyle İstanbul Büyükşehir Belediye Meclisi'ni toplantıya çağırdı. Genel Kurul yarın toplanacak ve yeni tarife teklifi oylanacak

ABONE OL
GİRİŞ 12.09.2022 20:30 GÜNCELLEME 12.09.2022 20:36 GÜNCEL
İBB Meclisi su zammını görüşmek üzere yarın toplanacak
İBB Meclisi su zammını görüşmek üzere yarın toplanacak

İstanbul Büyükşehir Belediyesi, İstanbul’da suya zam yapmak için İBB Meclisi’ni olağanüstü toplantıya çağırdı. 3. Olağanüstü İSKİ Genel Kurulu yarın saat 14.00’te Saraçhane başkanlık binasında yapılacak.

İBB MECLİSİ'NDE OYLAMAYA SUNULACAK

İBB, İSKİ Genel Kurulu’na; 2022 İSKİ ek ödeneği, 2022 yatırım programı revizesi ile su ve atıksu tarife teklifleri sunacak. İSKİ’nin yeni tarife teklifi İBB Meclisi’nde oylamaya sunulacak.

TEVFİK GÖKSU: ZAM İÇİN ÇAĞIRIYOR

Esenler Belediye Başkanı ve İBB AK Parti Grup Başkanvekili Mehmet Tevfik Göksu, geçtiğimiz günlerde sosyal medya hesabından "CHP’li İBB Başkanı, İstanbul’da suya zam yapmak için yine meclisi olağanüstü toplantıya çağırıyor. Nokta" paylaşımında bulunmuştu.

 

KAYNAK : HABERTÜRK
Ayşe Tan Haber7.com - Editör
Haber 7 - Ayşe Tan

Editör Hakkında

1990 yılında İstanbul’da doğdu. Meslek hayatına Aydın Doğan Anadolu İletişim Meslek Lisesi’nde Gazetecilik bölümü okuyarak başladı. İlk stajını Hürriyet Gazetesi’nde yaptı. Üniversiteyi ise İstanbul Üniversitesi Radyo Televizyon Yayımcılığı bölümünde tamamladı. 2009 yılında Milliyet Gazetesi’nde internet haberciliğine başladı. 15 senelik kariyerinde çok sayıda gazete, haber portalı ve televizyon bulunmaktadır. Meslek hayatına Haber7.com’da “Gündem Editörü” olarak devam etmektedir. Evli ve 2 çocuk annesidir.
YORUMLAR 127 TÜMÜ
  • Serdar 1 yıl önce Şikayet Et
    İnşallah İmamoğlu istediği ZAM olacak inşallah Halk buna layik
    Cevapla
  • Hüseyin. Göç 1 yıl önce Şikayet Et
    Helal olsun imamoğluna Türkiyeye böyle.belediye başkanı gelmedi her sey çok güzel olacaktı ama havalar yağmurlu gitti imam oglundan Türkiyeye hiç bir zaman hayır gelmez Türk halkı gözleriyle görüyor Belediye başkanı olduktan bu yana istanbula ebedi kalacak asırlık hizmet yaptı işte bu insan bu Türk halkının Taktirine birakıyorum Imamoğlu Cumhur başkanlığı secibi belediye secimine.benzemez burada durup düşünmen lazım belediye başkanlığı değil cumhurbaşkanlığı sen belediyeyi idare.edemeyen insan.bu görevi.nasıl yapacak ben anlamış değilim
    Cevapla
  • Tepki 1 yıl önce Şikayet Et
    Çıkardığı 150 bin bankamatik memurun yerine aldığı 450-500 bin bankamatik memurunun parası nasıl ödenecek..!
    Cevapla
  • Haber7 okuru. 1 yıl önce Şikayet Et
    Trabzonda suyun fiyatı 8,46 imiş. Istanbulda da aynı neredeyse. E bi karşılaştırın koooskoca istanbul ile trabzonu.
    Cevapla
  • Yılmaz 1 yıl önce Şikayet Et
    Ekrem Zamoğlu herhalde tatil parasını çıkarmaya çalışıyor
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR