Gaziantep Valiliği'nden yalanlama

Bazı basın yayın organları ve sosyal medya hesaplarında yer alan 'Suriyeli sığınmacı Türk eczacının kolunu satırla kopardı' şeklindeki iddialar gerçek değildir.

ABONE OL
GİRİŞ 12.09.2022 22:01 GÜNCELLEME 12.09.2022 22:03 GÜNCEL
Gaziantep Valiliği'nden yalanlama
Gaziantep Valiliği'nden yalanlama

Gaziantep Valiliği'nden yapılan açıklamaya göre, Şahinbey ilçesinde aynı binada oturan kişiler arasında binanın park alanı nedeniyle tartışma yaşandı. Çıkan kavgada diş teknisyeni olan bir vatandaş, kesici aletle sağ el kısmından hafif yaralandı.

Açıklamada olaya karışan 3 kişinin kimliğinin tespit edildiği, hafif yaralanan diş teknisyeninin de evinde istirahat ettiği belirtildi.

Gülşah Kerimoğlu Haber7.com - Editör
Haber 7 - Gülşah Kerimoğlu

Editör Hakkında

Üsküdar Üniversitesi Yeni Medya ve Gazetecilik bölümünden 2019 yılında onur öğrencisi olarak diplomasını aldı. Okul gazetesinde birçok habere ve röportaja imza attı. Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde Haber 7 ve Yasemin.com’da staj yaptı. Anadolu Ajansı’nda gönüllü stajyerlik yaptı. Yasemin.com’da mesleğe ilk adımını attı. 2019 yılında Kanal 7 Medya grubu bünyesinde yer alan Haber7.com sitesinde İçerik Editörü olarak çalışmaya başladı.
YORUMLAR 5
  • ADANALI ALİ 1 yıl önce Şikayet Et
    Valilik istediği kadar açıklama yapsın bir kısım koyun sürüsü ne devlet ne valilik dinliyor. At kafadan salla buna inanıyor. Bizim gibilerde bunlarla birlikte yaşamak zorunda kalıyor. CHP zihniyeti bu işte...
    Cevapla
  • mustafa 1 yıl önce Şikayet Et
    yalan haber deyip haberi kısmen doğruluyorsunuz, üç kişi diye bahsettiğiniz sığınmacı değil mi? sığınmacı, ha eczacı ha diş teknisyeni ne fark eder
    Cevapla
  • vatandaş 1 yıl önce Şikayet Et
    bu olay yalan olabilir ama suriyelerin gaziantepte asayiş olaylarına karıştığı düzeni bozduğu da yalan mı
    Cevapla
  • Cafer 1 yıl önce Şikayet Et
    Yalan haberi kim servis ediyorsa birdaha yalan haber yapamayacak hele gelmesi lazım yoksa yalan haberlerin arkası gelmez.
    Cevapla
  • Hanifi Çifçi 1 yıl önce Şikayet Et
    Bunuda Ümit Özdağ mı Yayınladı Yoksa ??
    Cevapla

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR