Beyoğlu'nda 'duran kadın' polisi alarma geçirdi!

İstanbul Beyoğlu'nda yabancı uyruklu bir kadın, saatlerce kaldırımda hareketsiz bekledi. Konuşmayan kadın, polis ekiplerinin tüm ikna çabalarına rağmen hiçbir tepki vermeyince kimliği belirlenmek üzere ilçe emniyet müdürlüğüne götürüldü.

ABONE OL
GİRİŞ 14.09.2022 11:14 GÜNCELLEME 14.09.2022 11:28 GÜNCEL
Beyoğlu'nda 'duran kadın' polisi alarma geçirdi!
Beyoğlu'nda 'duran kadın' polisi alarma geçirdi!

İstanbul'un Beyoğlu ilçesi Camiikebir Mahallesi Bahariye Caddesi üzerinde kaldırımda ayakta hareketsiz bekleyen yabancı uyruklu kadın, polis ekiplerini harekete geçirdi.

İddiaya göre, dün saat 15.00 sıralarında cadde üzerinde sağa sola giden kadın, kaldırama geçerek hareketsiz beklemeye başladı.

Çevredeki esnafın yardım çabalarına cevap vermeyen kadın, hareketsiz kalmaya devam etti.

İhbar üzerine olay yerine gelen polis ekipleri, saatlerce kadını ikna etmeye çalışsa da başarılı olamadı. Sağlık ekiplerinin de yardımlarını reddeden kadın konuşmama eylemini sürdürdü.

5 SAAT KALDIRIMDA HAREKETSİZ BEKLEDİ

Polis ekiplerinin tüm ikna çabalarına rağmen konuşmayan kadın, yaklaşık 5 saat kaldırımda bekledi.

Polis, kadını kimliğini belirlemek için ilçe emniyet müdürlüğüne götürdü.

Bir görgü tanığı, ''Esnaflar yemek ısmarlamaya çalıştı ama cevap vermedi. Üç beş saate yakındır burada yani. Yabancı uyruklu mu bilmiyorum. Kendisi de herhalde tramvaya maruz kalmış. Ama ben bence engelli vatandaş da olabilir'' diye konuştu.

Bahadır ALEMDAR Haber7.com - Editör
Haber 7 - Bahadır ALEMDAR

Editör Hakkında

Trabzon’da dünyaya geldi. İlk ve orta öğrenimini İstanbul’da tamamladı. Bahçelievler Anadolu Ticaret Meslek Lisesinde ‘Web Programcılığı’ bölümünden mezun oldu. Yüksek öğrenimini, Atatürk Üniversitesinde ‘Yeni Medya ve Gazetecilik’ mezunu olarak tamamladı. Gazeteciliğe ilk adımını 2011 yılında attı. 12 yıllık profesyonel meslek hayatında SEO içerik ve muhabirlik de dahil olmak üzere ağırlıklı olarak gündem, dünya, ekonomi, spor ve teknoloji kategorilerinde birçok haber ve röportaja imza atarak galeri ve video hazırladı. Bahadır Alemdar, meslek hayatına Haber7.com'da aktif olarak devam etmektedir.
YORUMLAR 16 TÜMÜ
  • Geredeli 1 yıl önce Şikayet Et
    Birileri yine birseylerin pesinde. sabah aksam kokusu cikar.böyle seyleri yavas yavas alistira alistira yapiyorlar. dikkatli olsun. secimlere az kaldi.
    Cevapla
  • Kursuna 1 yıl önce Şikayet Et
    Buda bir oyun anlasildi arkasi gelir!!!
    Cevapla
  • Nöbetci eczane 1 yıl önce Şikayet Et
    Ezin gitsin
    Cevapla
  • Tuzla 1 yıl önce Şikayet Et
    Ilerdeki bir eylemin provasi
    Cevapla
  • Mmmmm 1 yıl önce Şikayet Et
    Nerede bir mantak varsa bizim ülkede
    Cevapla
  • hihi 1 yıl önce Şikayet Et
    ulkenin yarisi manyak
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR