Eren Abluka-34 Narkoterör operasyonlarında 2 tondan fazla uyuşturucu ele geçirildi

İçişleri Bakanlığı, Diyarbakır'da 10 milyon 497 bin 570 kök kenevir, 1 milyon 185 bin skunk ve 1 ton 203 kilogram toz esrar, 854 kilogram kubar esrar ele geçirildiğini bildirdi.

ABONE OL
GİRİŞ 15.09.2022 14:45 GÜNCELLEME 15.09.2022 15:18 GÜNCEL
Eren Abluka-34 Narkoterör operasyonlarında 2 tondan fazla uyuşturucu ele geçirildi
Eren Abluka-34 Narkoterör operasyonlarında 2 tondan fazla uyuşturucu ele geçirildi

Bakanlıktan yapılan açıklamaya göre, Diyarbakır'da başlatılan Eren Abluka-34 Narkoterör operasyonlarıyla terör örgütünün finans kaynaklarına darbe vurulmaya devam ediliyor.

Bu kapsamda operasyonların 35'inci gününde, Diyarbakır Lice ilçesi Yalaza Mahallesi kırsalında önceden tespit edilen 164 ayrı noktada jandarma komando özel operasyon (JOPER), jandarma komando ve güvenlik korucusu timlerince arazi arama tarama faaliyeti yapıldı.

Aramalarda 10 milyon 497 bin 570 kök kenevir, 1 milyon 185 bin kök skunk, 1 ton 203 kilogram toz esrar, 854 kilogram kubar esrar, 2 bin 20 metre sulama hortumu ile 2 su motoru ele geçirildi.

Açıklamada, yurt içinde terörün tamamen ortadan kaldırılmasına yönelik yürütülen Eren Abluka operasyonlarının halkın desteğiyle "inançlı ve kararlı" şekilde başarıyla devam ettiği belirtildi.

KAYNAK : AA
Ayşe Tan Haber7.com - Editör
Haber 7 - Ayşe Tan

Editör Hakkında

1990 yılında İstanbul’da doğdu. Meslek hayatına Aydın Doğan Anadolu İletişim Meslek Lisesi’nde Gazetecilik bölümü okuyarak başladı. İlk stajını Hürriyet Gazetesi’nde yaptı. Üniversiteyi ise İstanbul Üniversitesi Radyo Televizyon Yayımcılığı bölümünde tamamladı. 2009 yılında Milliyet Gazetesi’nde internet haberciliğine başladı. 15 senelik kariyerinde çok sayıda gazete, haber portalı ve televizyon bulunmaktadır. Meslek hayatına Haber7.com’da “Gündem Editörü” olarak devam etmektedir. Evli ve 2 çocuk annesidir.
YORUMLAR 4
  • DİYAR-I BEKİR 1 yıl önce Şikayet Et
    BEN ZERE KADAR 2 YÜZLÜLERİ SEVMEM.hem müslümanım diyeceksiniz hemde haramdam para yiyeceksiniz bu davranış şekli münafıklıktır.BUNU İZAHI BÖYLEDİR. doğulusu,batılısı,kuzeylisi,ğüneylisi fark etmez.HAİN HER YERDE HAİNDİR.SAHİLLER KONTROLSUZDUR EN BÜYÜK HAİNLİK HAHİLLERDE OLUYOR.RABBİM HAİNLERİ KAHRU PERİŞAN ETSİN.AMİN.
    Cevapla
  • abdullah 23 1 yıl önce Şikayet Et
    bir kilo toz bir otobos.gençlerin hayatı bitmiş kimin umurunda ,ailler yıkılmış kimin umurunda.her köşe başında uyuşturucu satılabiliniyor bunları neden asmıyorsunuz.buna bir çözüm bulunmalı
    Cevapla
  • memet 1 yıl önce Şikayet Et
    Lice nin adı çıkmıştı. bir kilo toz bir otopoz (Otobüs). Demek boşuna denilmemiş. Ama benim anlamadığım; bu kadar drone, siha (insansız hava araçları) var, ama adamlar açık alanda esrar ekiyor-biçiyor kimsenin haberi olmuyor. Varsa anlayan söylesin.
    Cevapla
  • Piri Reis 1 yıl önce Şikayet Et
    Diyarbakır , Van uyuşturucu cenneti oldu, bu insanların başka işi gücü yok mu kısa yoldan zengin olma hayali. rabbim ıslah etsin. günlük operasyonnnnnnnnnn
    Cevapla

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR