Ev hapsi kaldırılan Gülşen karakolda imza verdi

Ev hapsi kaldırılan şarkıcı Gülşen, Levent Polis Merkezi'nde imza verdi.

ABONE OL
GİRİŞ 15.09.2022 16:49 GÜNCELLEME 15.09.2022 16:55 GÜNCEL
Ev hapsi kaldırılan Gülşen karakolda imza verdi
Ev hapsi kaldırılan Gülşen karakolda imza verdi

Konserinde imam hatip liselilere yönelik sözlerinden dolayı şarkıcı Gülşen 25 Ağustos'ta tutuklandı. Gülşen, dört gün sonra Bakırköy Kadın Kapalı Cezaevi'nden 'konutu terk etmeme' şartıyla tahliye edildi.



Gülşen'in ev hapsi kararı ise 12 Eylül'de kaldırıldı. Yurt dışına çıkış yasağı ve en yakın karakola imza verme şartı getirilen şarkıcı, bugün avukatı Emek Emre ile 14.20 sıralarında Levent Polis Merkezi'ne geldi. Gülşen karakolda imza verdikten sonra 14.40 sıralarında polis merkezinden ayrıldı.

Mehmet Küçükkahveci . Haber7.com - Güncel/Siyaset Sorumlu Editörü
Haber 7 - Mehmet Küçükkahveci .

Editör Hakkında

Orta ve lise eğitimini Kayseri'de tamamladı. Üniversite öğrenimini İstanbul Üniversitesi Coğrafya bölümünde tamamladı. 2008 yılında Haber7.com'da gazetecilik mesleğine ilk adımını attı. 15 yıllık profesyonel editörlük kariyerinde tüm kategorilerde görev yaptı. Meslek hayatına Haber7.com'da 'Güncel/Siyaset Sorumlu Editörü' olarak devam etmektedir.
YORUMLAR 12 TÜMÜ
  • Misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    Şov olsun diye
    Cevapla
  • mahmuthan 1 yıl önce Şikayet Et
    imza icin avukata ihtiyac yokki
    Cevapla
  • Misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    Rezil kadın bozuntusu!!!!
    Cevapla
  • BEYKOZ 1 yıl önce Şikayet Et
    sinir disi edin yunanistan ister bunu ...!!!! hic istanbula kirli ayaklariyla basmasin ,,direk atina tarifeli ucaklar fetötü ,pkkci ,müslüman düsmanlarinin yannina gönderin bunu
    Cevapla
  • temel 1 yıl önce Şikayet Et
    iyi de park yok mu dibine kadar araba ile giriyor belki bu canli bomba niyeti baska olacak guvenlik ilk sira gelecek kim oldugu degil herkes gibi bu da halk kanunlari ønunde esit olacak gidecek park edecek ayaklarini kullanip gidecek sakat ile durum baska hem tek imza yetmez gunce bes kere imza verecek hergun
    Cevapla
  • vatandaş 1 yıl önce Şikayet Et
    iyi diyonda polis bunu şimdi uygulasa memlekette kıyamet kopar şu kefere gülşene polisi satarlar orda çalışanların hepsi afaroz olur. bu memlekette fakir gariban mazlum bile kendi aralarında eşit değilken zenginler kodamanlar sırtı kalınlarla hiç olamaz. Gerçek İslam Devleti hariç.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR