Çatıdan balkona atlamak çalışırken 5. kattan düşüp öldü

Antalya'nın Finike ilçesinde sevgilisi kapıyı açmayınca 5 katlı binanın çatısından en süt kattaki dairenin balkonuna atlamaya çalışırken beton zemine düşen Alaattin Ergüç (42), hayatını kaybetti.

ABONE OL
GİRİŞ 18.09.2022 15:59 GÜNCELLEME 18.09.2022 16:37 GÜNCEL
Çatıdan balkona atlamak çalışırken 5. kattan düşüp öldü
Çatıdan balkona atlamak çalışırken 5. kattan düşüp öldü

Olay saat 07.00 sıralarında Finike ilçesi İskele Mahallesi'ndeki bir sitede, 5 katlı bir binada meydana geldi. Alaattin Ergüç, sabah erken saatlerde sitenin en üst katında oturan sevgilisi Y.A.'yı görmeye geldi.

İddiaya göre Y.A. kapıyı açmayınca Ergüç binanın çatısından evin balkonuna atlamaya çalıştı. Bu sırada dengesini kaybeden Ergüç, beton zeminine düştü. Sitede oturanların ihbarı üzerine olay yerine gelen sağlık ekibinin müdahalesine rağmen Alattin Ergüç kurtarılamadı.



Alaattin Ergüç'ün cenazesi, otopsi için morga kaldırıldı. Y.A ise ifadesine başvurulmak üzere polis merkezine götürüldü. 

KAYNAK : DHA
İbrahim Can Haber7.com - Haber Şefi
Haber 7 - İbrahim Can

Editör Hakkında

İbrahim Can, 1993'te İstanbul'da doğdu. İnternet haberciliği kariyerine 2011’de başladı. İki yıla yakın küçük ölçekli sitelerde çalıştıktan sonra, 2012'nin Ekim ayında yenisafak.com'a başladı. 6,5 yıl çalıştığı yenisafak.com'da Gündem, Eğitim, Hayat, Dünya, Spor ve Video kategorilerinde çalıştı. Bir süre akşam sorumluluğu yaptı. Son olarak Ana Sayfa Editörü oldu. 2019'un Haziran ayında Haber7'de Gündem Editörü olarak göreve başladı. Hem Haber7 hem de Yeni Şafak'ta kültür sanat, eğitim ve siyaset alanları başta olmak üzere birçok alanda özel haber, infografik ve video hazırladı. Hala Haber7'de Haber Şefi olarak çalışmalarına devam etmektedir.
YORUMLAR 46 TÜMÜ
  • vatandaş 1 yıl önce Şikayet Et
    cennet ucuz değil cehenem lüzümsuz değil ama cennete gitmek inan bu kadar ne eziyet ne risk nede zahmet li cennet için fazla bir şey yapma fazla hiç bir şey yapma
    Cevapla
  • Durum tespiti 1 yıl önce Şikayet Et
    Başlıkta (manşette) hata var. Hem anasayfada hem de bu sayfada. "Çatıdan balkona atlamak çalışırken 5. kattan düşüp öldü"
    Cevapla
  • Haber7 1 yıl önce Şikayet Et
    Bravo bu hatayı farkettiğin için seni alkışlıyoruz....
    Cevapla
  • Emin çiftçi 1 yıl önce Şikayet Et
    Belki de balkondan girip cinayet işledi. Hem kadın hem kendi katil olmaktan kurtuldu.
    Cevapla
  • Vatandaş 1 yıl önce Şikayet Et
    Sarhoş cesareti ve yallah attaaa
    Cevapla
  • Vatandas 1 yıl önce Şikayet Et
    Bir ölüm uzerinden nekadar buyuk konusup acimasizca yorumlar yapanlar var. Olenden cok bu yorumlari okuyunca uzuldum. Cunku hepimiz bir imtihandayiz. Yarin biz nasil öleceğiz bilen var mi? Ve peygamberimiz kinadigini yasamadan olmezsin demedi mi?!
    Cevapla
  • Ramazan.. 1 yıl önce Şikayet Et
    Kırkından sonra azanı teneşir paklarmış....
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR