Son Dakika: Eylem hazırlığındaki 3 terörist etkisiz hale getirildi!

Son dakika haberi... Diyarbakır'ın Dicle ilçesinde eylem hazırlığı yapan terörist gruba yönelik yapılan hava destekli operasyonda 3 PKK'lı terörist etkisiz hale getirildi.

ABONE OL
GİRİŞ 20.09.2022 09:06 GÜNCELLEME 20.09.2022 12:43 GÜNCEL
Son Dakika: Eylem hazırlığındaki 3 terörist etkisiz hale getirildi!
Son Dakika: Eylem hazırlığındaki 3 terörist etkisiz hale getirildi!

SON DAKİKA HABERİ: Eren Abluka-34 operasyonu kapsamında Diyarbakır'ın Dicle ilçesinde eylem hazırlığı yapan terörist gruba yönelik yapılan hava destekli operasyonda 3 PKK'lı terörist etkisiz hale getirildi.

İçişleri Bakanlığından yapılan açıklamada, "Eren Abluka-34 operasyonu kapsamında, Diyarbakır Jandarma Bölge Komutanlığı koordinesinde, Diyarbakır İl Jandarma Komutanlığınca; Dicle ilçesi Görese dağı kırsalında 20 Eylül günü, J-SİHA, ANKA ve Atak Helikopter desteğinde JÖH ve Jandarma Asayiş Komando timlerinin katılımıyla icra edilen istihbarata dayalı nokta operasyonunda, 3 terörist etkisiz hale getirilmiştir." denildi.

"TESLİM OLMADILAR, ŞİMDİ SARI TORBADALAR"

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, operasyona ilişkin Twitter'daki hesabından yaptığı açıklamada, "Teslim olmadılar, şimdi sarı torbadalar. Eren Abluka-34 Operasyonu'nda, Diyarbakır Dicle Görese Dağı kırsalında jandarma SİHA'nın da desteğiyle 3 terörist etkisiz. Kahraman jandarmamıza tebrikler" dedi.

KAYNAK : Sabah
Ömer Aktaş Haber7.com - Editör
Haber 7 - Ömer Aktaş

Editör Hakkında

1991 yılında Bayburt’ta doğdu. Kocaeli Üniversitesi İletişim Fakültesi Radyo Televizyon ve Sinema bölümünden mezun oldu. 2016 yılında Anadolu Ajansı'nda stajını yaptı. Yeni Şafak ve Akşam Gazetesi'nde çalıştı. Nisan 2021'den bu yana Haber7.com'da ‘Gündem Editörü’ olarak görev yapmaktadır.
YORUMLAR 21 TÜMÜ
  • Mustafa 1 yıl önce Şikayet Et
    Biji sarı torba .....yallah eşek cehennemine artık
    Cevapla
  • Korayyyyy ÜSKÜDAR 1 yıl önce Şikayet Et
    adamlara cesaret hapi icirmisler belli ...rambo zantmisler kendilerini ...simdi sari tobadalar ..ne kadar aci bir hayat ...bir les olmak cok kötü birsey ...
    Cevapla
  • darax 1 yıl önce Şikayet Et
    sarı sarı torbalarrr--- köprü altında soysuzlarrr- şimdi itle yem olmuş --- suratına türkürdüğüm soysuzlar.. gömüm gitsün. zebanileir bekletmek günahtır
    Cevapla
  • mardin 1 yıl önce Şikayet Et
    ne suçları vardı. pikniğe gitmişlerdi. velev ki silahlıydılar. bu söylemleri diyen alçahjkara oy verende alçaktır. oy vatandır oyunu alçkalara veren de haindir.
    Cevapla
  • mahmuthan 1 yıl önce Şikayet Et
    elinize sağlık.siha sezgine ittifak eden teskereye gayir diyen kemal e üzmeye devam
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR