Aracını durduran polislere kendini ihbar etti

Aksaray’da polisin yaptığı uygulamada durdurulan araç sürücüsü, adeta kendini ihbar ederek sakladığı uyuşturucuların yerini gösterip “Arabada ne çıkarsa her şey benim” dedi.

ABONE OL
GİRİŞ 22.09.2022 01:50 GÜNCELLEME 22.09.2022 01:53 GÜNCEL
Aracını durduran polislere kendini ihbar etti
Aracını durduran polislere kendini ihbar etti

Olay, Hasas Mahallesi Hasas Caddesi'nde yaşandı. Edinilen bilgiye göre, Aksaray Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde kent genelinde huzur ve güven uygulaması yapan İl Emniyet Müdürlüğüne bağlı Asayiş Şubesi ekipleri ve mahalle çarşı bekçileri durumundan şüphelendikleri 68 EY 297 plakalı otomobili durdurdu.

Ehliyet ve ruhsat kontrolünden geçirilen sürücü Mesut Ç. (30) ve araçta bulunan 3 arkadaşı aracın aranması için indirildi. Araçtan inen sürücü, aracı arayan bekçinin yanına gelerek, “İşte şurada var. Kapıyı aç, şurada sigaranın içinde az bir şey malım da var. Arabada ne çıkarsa her şey benim vallahi” dedi.

Sürücünün gösterdiği yerde arama yapan bekçi ve polis ekipleri 10 gram bonzai, sigara paketine gizlenmiş içime hazır 2 fişek bonzai maddesi ele geçirdi. Kendini ihbar edercesine rahat tavırlarıyla dikkat çeken sürücünün üst araması yapılarak gözaltına alındı.

Sürücünün yapılan Genel Bilgi Taramasında (GBT) daha önceden de uyuşturucu madde kullanmaktan birçok kaydının bulunduğu tespit edildi. Gözaltına alınan sürücü sorgulanmak üzere İl Emniyet Müdürlüğüne götürülürken olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

KAYNAK : İHA
Muhammet Binici Haber7.com - Gece Editörü
Haber 7 - Muhammet Binici

Editör Hakkında

İstanbul Şişli'de doğan Muhammet Binici, Anadolu Üniversitesi Radyo Televizyon Programcılığı ve Spor Yönetimi bölümlerini bitirdi. Eğitimine, İstanbul Üniversitesi Halkla İlişkiler bölümünde devam etmektedir. Gazeteciliğe 2012 yılında yerel haber siteleri ve yerel gazetelerde başladı. Gündem, Magazin alanlarında editör-muhabirlik yaptı. 2016 yılında Yeni Akit Gazetesi'nde bir yıl muhabirlik yaptıktan sonra, 2020 Eylül itibariyle Haber7'de 'Gündem Editörü' olarak görevine devam etmektedir.
YORUMLAR 11 TÜMÜ
  • Ö¹k⁴k⁵e³şﷻ 1 yıl önce Şikayet Et
    Almanya da da aynisi, Kan kontrol sonra disari. Kendisi icerse icsin ne yapabilecegiz ki. Ehliyetine el koyun. Satmiyorsa sadece kullanimdan ceza yer. baska birsey olmaz.
    Cevapla
  • Arif 1 yıl önce Şikayet Et
    Arabadaki diğerlerinin tanınmış birilerinin akrabaları olma durumu var gibi. Diğerlerini yakalatmamak için suçu üstlenmişe benziyor. Daha önceden bağımlı kaydı olduğu için biraz tedavi görüp erken çıkar diye para karşılığı suçu üstlenmiş olabilir.
    Cevapla
  • misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    şu rahatlığa bak tabi cezası yok 2gün sonra cıkarlar.
    Cevapla
  • Kral 1 yıl önce Şikayet Et
    Baktı ki görevliler aracı tarumar edecek etmesinler diye yerlerini söylemiştir yada kafayı iyi çekmiş anlaşılan :)))
    Cevapla
  • Selman 1 yıl önce Şikayet Et
    o da biliyor polisler mesaisini tamamlayıp karakoldan ayrılmadan elini kolunu sallaya sallaya çıkacağını. Cezalar caydırıcı değil ki!
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR