Bakan Yardımcısı Çataklı: Marmaris yangını, arıcının yaktığı ateşle çıktı

İçişleri Bakan Yardımcısı ve Bakanlık Sözcüsü İsmail Çataklı, Muğla'nın Marmaris ilçesindeki orman yangınının, 85 yaşındaki arıcının yaktığı ateşle çıktığını belirtti.

ABONE OL
GİRİŞ 22.09.2022 12:00 GÜNCELLEME 22.09.2022 13:23 GÜNCEL
Bakan Yardımcısı Çataklı: Marmaris yangını, arıcının yaktığı ateşle çıktı
Bakan Yardımcısı Çataklı: Marmaris yangını, arıcının yaktığı ateşle çıktı

Bakan Yardımcısı Çataklı, Twitter’daki hesabından açıklama yaptı.

Çataklı, Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ'ın açıklamasını paylaşarak, "Siyaseti yalan üzerine kurulu malum şahıstan bir yalan daha. Şimdi de 'Muğla'daki yangını sığınmacılar çıkardı' yalanını ortaya atmış. İşin aslı, yangın 85 yaşında bir arıcının yaktığı ateşle çıktı, rüzgarla büyüdü. Tıpkı senin yabancı düşmanlığını körüklediğin gibi" dedi. 

Bakan Yardımcısı Çataklı, yangının başladığı arı kovanlarının bulunduğu alandan çekilen videoyu da paylaştı. Görüntüde, ateşi yakan arıcı da yer aldı. 

ÜMİT ÖZDAĞ 'YANGINI SIĞINMACILAR ÇIKARIYOR' DEMİŞTİ

Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ, Marmaris yangınından görüntülere paylaşarak, "Türkiye-Yunanistan arasında gerilim zirvedeyken Sığınmacılar orman yangını çıkarıyor." demişti.

KAYNAK : DHA
Ayşe Tan Haber7.com - Editör
Haber 7 - Ayşe Tan

Editör Hakkında

1990 yılında İstanbul’da doğdu. Meslek hayatına Aydın Doğan Anadolu İletişim Meslek Lisesi’nde Gazetecilik bölümü okuyarak başladı. İlk stajını Hürriyet Gazetesi’nde yaptı. Üniversiteyi ise İstanbul Üniversitesi Radyo Televizyon Yayımcılığı bölümünde tamamladı. 2009 yılında Milliyet Gazetesi’nde internet haberciliğine başladı. 15 senelik kariyerinde çok sayıda gazete, haber portalı ve televizyon bulunmaktadır. Meslek hayatına Haber7.com’da “Gündem Editörü” olarak devam etmektedir. Evli ve 2 çocuk annesidir.
YORUMLAR 130 TÜMÜ
  • Bay Y. 1 yıl önce Şikayet Et
    Bu mülteci Ümit kendinide Türkiyede istemesin , delikanlı ise kendinide bu ülkeye layık gôrmesin.
    Cevapla
  • Muğlalı 1 yıl önce Şikayet Et
    Marmaris sığınmacılar dolu. Marmaris te en az 100 000 Suriyeli var. Bi o kadar da diğer ülkelerden. Gelen erkekler ailelerini akrabalarini getiriyor. Yerel halk ve esnaf rahatsız.
    Cevapla
  • altan 1 yıl önce Şikayet Et
    Bu İ.Ü.Özdağ halen neden piyasada geziyor neden dokunulmazlığı hala var kimin adamıdır bu ilginç. Yaptığı iftiranın binde birini yapaydım şimdi müebbettim.
    Cevapla
  • Bio 1 yıl önce Şikayet Et
    Gale alınacak insan değil
    Cevapla
  • meraci83 1 yıl önce Şikayet Et
    Sayın Özdağ; yalan söyleme konusunda Türkiye'nin tescilli yegane profesörü olarak tarihe geçmeye and içmiş anlaşılan.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR