Dehşet anları dakikalarca sürmüştü: Ortaköy’deki feci dayakta 5 gözaltı

Beşiktaş Ortaköy’de bulunan gece kulübü önünde biri kadın 3 kişiyi darbeden 5 şüpheli gözaltına alındı.

ABONE OL
GİRİŞ 27.09.2022 12:35 GÜNCELLEME 27.09.2022 12:35 GÜNCEL
Dehşet anları dakikalarca sürmüştü: Ortaköy’deki feci dayakta 5 gözaltı
Dehşet anları dakikalarca sürmüştü: Ortaköy’deki feci dayakta 5 gözaltı

İstanbul Beşiktaş, Ortaköy'de bulunan gece kulübü önünde 8 Eylül'de içeri alınmayan biri kadın 3 kişi takım elbiseli güvenlikler tarafından sopalarla feci şekilde darbedildi.

İlerleyen saatlerde eğlence mekanına motosikletle gelen kişiler kapı önündeki güvenliklere yönelik silahlı saldırı yapmış, güvenlik görevlilerinin de bu saldırıya karşı silah kullanmasıyla çıkan çatışmada 4 kişi yaralamıştı.

Çatışma sonrası harekete geçen polis ekipleri işyerine ait ve bölgedeki güvenlik kameralarının inceleyip silah kullanan 5 kişiyi tespit etti. Gözaltına alınan 5 şüpheli polis merkezindeki işlemlerin ardından sevk edildikleri mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.

İlk olayda darbedilenlerin şikayeti üzerine 5 kişi polis tarafından yakalanarak adliyeye sevk edildi. Olaya karıştığı belirlenen E.S. tutuklanarak cezaevine gönderildi. F.A, M.G ve M.B hakkında adli kontrol-ev hapsi hükümleri uygulanırken B.S. ise serbest bırakıldı.

KAYNAK : DHA
Ömer Aktaş Haber7.com - Editör
Haber 7 - Ömer Aktaş

Editör Hakkında

1991 yılında Bayburt’ta doğdu. Kocaeli Üniversitesi İletişim Fakültesi Radyo Televizyon ve Sinema bölümünden mezun oldu. 2016 yılında Anadolu Ajansı'nda stajını yaptı. Yeni Şafak ve Akşam Gazetesi'nde çalıştı. Nisan 2021'den bu yana Haber7.com'da ‘Gündem Editörü’ olarak görev yapmaktadır.
YORUMLAR 18 TÜMÜ
  • Fatih 1 yıl önce Şikayet Et
    Lümpen ayak takımı
    Cevapla
  • Sülo 1 yıl önce Şikayet Et
    Yobaz millet yobaz..........
    Cevapla
  • Fenerli 1 yıl önce Şikayet Et
    Şimdi devlet bunlara yıllarca bakacak
    Cevapla
  • Uygar 1 yıl önce Şikayet Et
    Alın size iki ayaklı vahşi köpek örneği.
    Cevapla
  • 0264 1 yıl önce Şikayet Et
    Güvenliğe kafa atarsan güvenlikte sana sopa atar. Sonunu düşünen kahraman olamazmış ya örnektir gençlere. Siz sonunu düşünmeyin birileri sizin için düşünür.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR