Kahramanmaraş'ta polisi bıçaklayan zanlı silahla vurularak yakalandı

Kahramanmaraş'ın Onikişubat ilçesinde polisi bıçakla yaralayan zanlı silahla vurularak yakalandı.

ABONE OL
GİRİŞ 28.09.2022 03:50 GÜNCELLEME 28.09.2022 10:30 GÜNCEL
Kahramanmaraş'ta polisi bıçaklayan zanlı silahla vurularak yakalandı
Kahramanmaraş'ta polisi bıçaklayan zanlı silahla vurularak yakalandı

Alınan bilgiye göre, 112 Acil Çağrı Merkezi'ne gelen intihar girişimi ihbarı üzerine Karamanlı Mahallesi'ndeki bir eve polis ekipleri sevk edildi.

İhbarın asılsız olduğunun belirlenmesi üzerine evden ayrıldıkları sırada polis memurlarından biri bıçakla sırtından yaralandı. Zanlı ise silahla vurularak yakalandı.

Yaralanan polis memuru ile şüpheli, sağlık ekiplerince hastaneye kaldırıldı.

Olay yerine gelen İl Emniyet Müdürü Salim Cebeloğlu, gazetecilere, 112 Acil Çağrı Merkezi'ne bir kişinin intihar edeceğine yönelik gelen bilgi üzerine bölgeye Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği ekiplerinin sevk edildiğini söyledi.

Ekipler adrese gittiğinde bir kişinin tepkisiyle karşılaştığını belirten Cebeloğlu, ihbara konu olayın olmadığının anlaşılması üzerine ayrılmak üzere olan polis memurlarından birisinin sırtından bıçakla yaralandığını aktardı.

Hastaneye kaldırılan yaralı polisin sağlık durumunun iyi olduğunu anlatan Cebeloğlu, şöyle devam etti:

"Şüpheli, yaralama olayını gerçekleştirdikten sonra evin içerisine kaçıyor. Arkadaşlarımız hızla kapıyı kırmak suretiyle içeri giriyor. Evdeki kadın ve çocukları tahliye ettikleri esnada yine şüpheli şahıs farklı bir odaya geçiyor, kapıyı da kilitliyor. Şüpheliyi almak üzere arkadaşlarımız bu odanın da kapısını kırmak suretiyle içeri girdiklerinde, bıçaklı saldırısına devam ediyor. Hem evde bulunan aile fertlerine hem de arkadaşlarımıza zarar vermemesi adına, yasalardan doğan yetkiyle ayağından vurmak suretiyle şahıs yakalanmıştır. Şüpheli şahsın da tedavisi devam etmektedir."

Cebeloğlu, şüphelinin çok sayıda suçtan kaydı olduğunu ifade etti.

KAYNAK : AA
Muhammet Binici Haber7.com - Gece Editörü
Haber 7 - Muhammet Binici

Editör Hakkında

İstanbul Şişli'de doğan Muhammet Binici, Anadolu Üniversitesi Radyo Televizyon Programcılığı ve Spor Yönetimi bölümlerini bitirdi. Eğitimine, İstanbul Üniversitesi Halkla İlişkiler bölümünde devam etmektedir. Gazeteciliğe 2012 yılında yerel haber siteleri ve yerel gazetelerde başladı. Gündem, Magazin alanlarında editör-muhabirlik yaptı. 2016 yılında Yeni Akit Gazetesi'nde bir yıl muhabirlik yaptıktan sonra, 2020 Eylül itibariyle Haber7'de 'Gündem Editörü' olarak görevine devam etmektedir.
YORUMLAR 38 TÜMÜ
  • derviş 1 yıl önce Şikayet Et
    boğuşma esnasında başından vurulsay dı keşke
    Cevapla
  • K.Marasli 1 yıl önce Şikayet Et
    ABD Polisi gibi yapin, önce vurun sonra sorun ne isi var veya ne yapacakti diye.
    Cevapla
  • Misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    Beynine sıkılarak yakalandıysa amenna.ama ayağına bacağına vurulduysa lanet olsun o adalete o yasaya.
    Cevapla
  • E.Durak 1 yıl önce Şikayet Et
    Polisimize ABD ki gibi yetki verilmezse bizim ülkemiz yolgeçen hanı olur zaten oldu da bir göçmen geliyor iki sene sonra ülkeme düşman oluyor bilinçli olarak polisin yetkisi elinden alınıyor adamda ekmek kavgası vursa suç vurmasa canından oluyor buda tam chp nin işine geliyor sayğıdeğer cumhurbaşkanım ve de devlet bahçeli beyefendinleri buna bir acil çözüm üretseler çok iyi olur yoksa durum vahim
    Cevapla
  • ASLAN 1 yıl önce Şikayet Et
    POLİSİN YETKİ ALANI VE MESAİ SAATLERİ DÜZENLENMESİ LAZIM POLİSİMİZE GEÇMİŞ OLSUN ALLAHIM ŞİFALAR VERSİN İNŞAALLAh
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR