CHP o teröriste TBMM'de söz vermiş: Skandal görüntüler yine gündemde!

CHP Genel Başkan Yardımcısı Veli Ağbaba ve arkadaşlarının Meclis’te ağırlayıp, ‘mağdur’ diye lanse ettiği Ceren Güneş kod adlı PKK’lı Özge Aydın, Resulayn’da PKK/YPG saflarında Mehmetçiğe pusu kurarken öldürüldü.

ABONE OL
GİRİŞ 29.09.2022 23:08 GÜNCELLEME 29.09.2022 23:09 GÜNCEL
CHP o teröriste TBMM'de söz vermiş: Skandal görüntüler yine gündemde!
CHP o teröriste TBMM'de söz vermiş: Skandal görüntüler yine gündemde!

TBMM’de “tıp öğrencisi” kılıfıyla 2012 yılında CHP Genel Başkan Yardımcısı Veli Ağbaba ve CHP Muğla Milletvekili Nurettin Demir tarafından ağırlanan Ceren Güneş kod adlı PKK’lı Özge Aydın, Suriye kuzeyinde Mehmetçiğe saldırı düzenlerken imha edildi.

MEHMETÇİĞE PUSU KURARKAN ETKİSİZ HALE GETİRİLDİ

28 yaşındaki terörist, Barış Pınarı Harekâtı kapsamında terör örgütü PKK/YPG’den temizlenen Rasulayn çevresinde, Türk Silahlı Kuvvetleri unsurlarına bombalı pusu kurup patlayıcıyı ateşlemek isterken etkisiz hale getirildi. 3 Aralık 2012’de Milletin Meclisi’ne kadar sokulan Özge Aydın, CHP’li Ağbaba ve Demir’le birlikte basın açıklaması yaparak mağdur rolüne bürünmüş, Ağbaba basın toplantısında “Arkadaşlar bu tıp öğrencilerinin kullandıkları en önemli aletlerden biri” diyerek stetoskopu Özge Aydın’ın koluna ‘kelepçe’ biçiminde takmış ve Aydın da bu aletle bağlanan ellerini havaya kaldırarak poz vermişti. Aydın, 3 Temmuz 2015’te ise yine TBMM’de CHP Milletvekili Necati Yılmaz’ın misafiri olarak ağırlandı.

Gülşah Kerimoğlu Haber7.com - Editör
Haber 7 - Gülşah Kerimoğlu

Editör Hakkında

Üsküdar Üniversitesi Yeni Medya ve Gazetecilik bölümünden 2019 yılında onur öğrencisi olarak diplomasını aldı. Okul gazetesinde birçok habere ve röportaja imza attı. Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde Haber 7 ve Yasemin.com’da staj yaptı. Anadolu Ajansı’nda gönüllü stajyerlik yaptı. Yasemin.com’da mesleğe ilk adımını attı. 2019 yılında Kanal 7 Medya grubu bünyesinde yer alan Haber7.com sitesinde İçerik Editörü olarak çalışmaya başladı.
YORUMLAR 252 TÜMÜ
  • C.Türk 1 yıl önce Şikayet Et
    Milletin özellikle Gençlerin %30-35'i Tüm bunlardan haberi yok.. Kılıçdaroğlu TV'lerde Canlı olarak ; KHK'lıları, Fetöcüleri , Pkk'lıları , Demirtaş'ı, Kavalayı Salacağız derken O %30-35 Dünyadan bi haber yok öyle bir sey diyor!... Ülkede bu kadar Cahil insanın olması inanılacak gibi degil!?.
    Cevapla
  • bülent 1 yıl önce Şikayet Et
    bu Chp ye ve ona oy verenleri şiddetle kınıyorum, Allah akıl fikir versin............
    Cevapla
  • TEK VATAN 1 yıl önce Şikayet Et
    Benim Allah'tan tek dileğim Milletimiz bir an önce kendine gelsin pahalık var diye ülkemiz Suriye'ye Irak 'a dönmesin
    Cevapla
  • çilingir 1 yıl önce Şikayet Et
    öldürülmemiş gebermiş onlar ancak geberir.
    Cevapla
  • sesv 1 yıl önce Şikayet Et
    chp (cinayet hiyanet partisi)...
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR