Hakkari'de 3 teröristin cesedi ele geçirildi

Eren Abluka-37 Operasyonu'nda daha önceki çatışmalarda etkisiz hale getirildiği değerlendirilen 3 bölücü terör örgütü mensubuna ait ceset ele geçirildi.

ABONE OL
GİRİŞ 30.09.2022 14:44 GÜNCELLEME 30.09.2022 14:44 GÜNCEL
Hakkari'de 3 teröristin cesedi ele geçirildi
Hakkari'de 3 teröristin cesedi ele geçirildi

Eren Abluka-37 Operasyonu'nda Hakkari'nin Merkez ilçesi Kavaklı köyü kırsalında bölücü terör örgütü tarafından eğitim kampı olarak kullanılan 7 katlı mağarada daha önceki çatışmalarda etkisiz hale getirildiği değerlendirilen 3 bölücü terör örgütü mensubuna ait ceset ele geçirildi.

KAYNAK : İHA
Ayşe Tan Haber7.com - Editör
Haber 7 - Ayşe Tan

Editör Hakkında

1990 yılında İstanbul’da doğdu. Meslek hayatına Aydın Doğan Anadolu İletişim Meslek Lisesi’nde Gazetecilik bölümü okuyarak başladı. İlk stajını Hürriyet Gazetesi’nde yaptı. Üniversiteyi ise İstanbul Üniversitesi Radyo Televizyon Yayımcılığı bölümünde tamamladı. 2009 yılında Milliyet Gazetesi’nde internet haberciliğine başladı. 15 senelik kariyerinde çok sayıda gazete, haber portalı ve televizyon bulunmaktadır. Meslek hayatına Haber7.com’da “Gündem Editörü” olarak devam etmektedir. Evli ve 2 çocuk annesidir.
YORUMLAR 6 TÜMÜ
  • 9.köyün delisi 1 yıl önce Şikayet Et
    La bunları anlayan beri gelsin; ölüyorsunuz ulan ölüyorsunuz, neye güvenip Aslanların önüne çıkıyorsunuz, ila cehenemul zümera. gömmeyin açıkta kalsınlar...
    Cevapla
  • As. 1 yıl önce Şikayet Et
    Bu itlerin leşleri toprağa verilmesin çünkü bu domuzların leşleri toprağın kimyasını bozar toprağa yazık direk kireç fıçılarında imha edilsin.
    Cevapla
  • Türk 1 yıl önce Şikayet Et
    Fareler bile yememiş o leşleri. Mendabur kâfirler
    Cevapla
  • Faruk 1 yıl önce Şikayet Et
    ohhhh...ne güzel haber...
    Cevapla
  • Velhasıl 1 yıl önce Şikayet Et
    Cesede hakaret olur it leşi deseniz.
    Cevapla
  • Murad 1 yıl önce Şikayet Et
    Domuz leşi. Ateşleri bol olsun kafirlerin
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR