Komaya girmişti! Killa Hakan'dan ilk açıklama

Yaz ayının başında kaldırıldığı hastanede komaya giren 'Killa Hakan' adıyla tanınan rapçi Hakan Durmuş, uzun süre gördüğü tedavinin ardından sağlığıyla ilgili bilgi verdi.

ABONE OL
GİRİŞ 30.09.2022 15:30 GÜNCELLEME 30.09.2022 15:30 GÜNCEL
Komaya girmişti! Killa Hakan'dan ilk açıklama
Komaya girmişti! Killa Hakan'dan ilk açıklama

Killa Hakan adıyla tanınan 49 yaşındaki rapçi Hakan Durmuş’un geçtiğimiz aylarda yoğun bakımda olduğu açıklanmıştı. Killa Hakan, aylar süren tedavinin ardından sosyal medya hesabından sevenlerine seslendi.

İyileşme yolunda olduğunu söyleyen ünlü rapçi, destekleri için hayranlarına teşekkür etti:

"Selamlar arkadaşlar baya oldu bir şey paylaşmadım. Çok kötü günler geçirdim… Dünyayı bir anlık terk ettim ve geri döndüm Allah'a şükür. Tüm dualarınız ve destekleriniz için teşekkür ederim. Yavaş yavaş sakin sakin iyileşme yolunda gidiyorum. Bakalım nasıl olacak, gelişmeleri paylaşacağım seviyorum sizleri... En önemlisi sağlık gerisi yalan mücadeleye devam."

Bahadır ALEMDAR Haber7.com - Editör
Haber 7 - Bahadır ALEMDAR

Editör Hakkında

Trabzon’da dünyaya geldi. İlk ve orta öğrenimini İstanbul’da tamamladı. Bahçelievler Anadolu Ticaret Meslek Lisesinde ‘Web Programcılığı’ bölümünden mezun oldu. Yüksek öğrenimini, Atatürk Üniversitesinde ‘Yeni Medya ve Gazetecilik’ mezunu olarak tamamladı. Gazeteciliğe ilk adımını 2011 yılında attı. 12 yıllık profesyonel meslek hayatında SEO içerik ve muhabirlik de dahil olmak üzere ağırlıklı olarak gündem, dünya, ekonomi, spor ve teknoloji kategorilerinde birçok haber ve röportaja imza atarak galeri ve video hazırladı. Bahadır Alemdar, meslek hayatına Haber7.com'da aktif olarak devam etmektedir.
YORUMLAR 3
  • Vatandaş 1 yıl önce Şikayet Et
    Geçmiş olsun Allah şifa versin.
    Cevapla
  • osmanlı 1 yıl önce Şikayet Et
    kim ki bu
    Cevapla
  • Ertan 1 yıl önce Şikayet Et
    killa hakan
    Cevapla

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR