Şehidin vasiyeti üzerine LÖSEV’den açıklama: Boynumuzun borcudur

Şehit Ataş'ın vasiyeti üzerine LÖSEV, sosyal medya üzerinden yaptığı anlamlı paylaşımda, ‘Mehmetçiğimizin vasiyetini yerine getirmek boynumuzun borcudur’ ifadelerini kullandı.

ABONE OL
GİRİŞ 02.10.2022 03:21 GÜNCELLEME 02.10.2022 16:20 GÜNCEL
Şehidin vasiyeti üzerine LÖSEV’den açıklama: Boynumuzun borcudur
Şehidin vasiyeti üzerine LÖSEV’den açıklama: Boynumuzun borcudur

Pençe-Kilit operasyon bölgesinde şehit düşen Piyade Astsubay Yusuf Ataş’ın vasiyetini içeren görüntüler ortaya çıktı. Ataş vasiyetinde lösemili bir kız çocuğunun hayatı boyunca tüm masraflarının karşılanmasını ve bayramlarda anne ile babasının ziyaret edilerek ellerinin öpülmesini istedi. Bunun üzerine LÖSEV, sosyal medya üzerinden yaptığı anlamlı paylaşımda, ‘Mehmetçiğimizin vasiyetini yerine getirmek boynumuzun borcudur’ ifadeleri kullanıldı.

Ataş’ın çektiği görüntüde, “Benim vasiyetim. Hayattan en çok istediğim şey, bir tane kız çocuğum olsun istiyorum. Eğer ölürsem bir tane lösemili kız çocuğunun hayatı boyunca tüm masraflarını karşılayın. Benim vasiyetim budur. Bir de bayramda gidin annemim babamın elini öpün” ifadeleri yer aldı.

''BOYNUMUZUN BORCUDUR''

Bunun üzerine LÖSEV sosyal medya üzerinden yaptığı paylaşımda, “Vatan için gözünü kırpmadan şehitlik mertebesine yükselirken lösemili çocuklarımızı kalbinde taşıyan Mehmetçiğimizin vasiyetini yerine getirmek boynumuzun borcudur. Pençe - Kilit operasyon bölgesinde şehit düşen Astsubay Yusuf Ataş’a Allah’tan rahmet, ailesine ve milletimize başsağlığı dileriz” ifadelerini kullandı.

KAYNAK : İHA
Gülşah Kerimoğlu Haber7.com - Editör
Haber 7 - Gülşah Kerimoğlu

Editör Hakkında

Üsküdar Üniversitesi Yeni Medya ve Gazetecilik bölümünden 2019 yılında onur öğrencisi olarak diplomasını aldı. Okul gazetesinde birçok habere ve röportaja imza attı. Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde Haber 7 ve Yasemin.com’da staj yaptı. Anadolu Ajansı’nda gönüllü stajyerlik yaptı. Yasemin.com’da mesleğe ilk adımını attı. 2019 yılında Kanal 7 Medya grubu bünyesinde yer alan Haber7.com sitesinde İçerik Editörü olarak çalışmaya başladı.
YORUMLAR 7 TÜMÜ
  • Denizci 1 yıl önce Şikayet Et
    Allah Rahmet Eylesin.....Onlar şehitlik mertebesine yükseldi. Ya bizler....Vatan toprağının bayraklaştığı yurdumuzda, Kur'an İman mukaddesat uğruna birlik, beraberlik ve huzur içinde yaşamak görevimizdir.
    Cevapla
  • ercan 1 yıl önce Şikayet Et
    ALLAH rahmet eylesin
    Cevapla
  • deniz bey 1 yıl önce Şikayet Et
    mekanın cennet olsun paşam helal olsun sana
    Cevapla
  • Misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    Yuksel kardeşim bu ulkede herkez yolunda emın ol o yardım vakıfları sunlar bunlar adı ustunde vakıflar adamlarrın mudurlerı yonetıcılerı ultta lux ıcınde yasayıp uktra lux arabalarla gezıolar
    Cevapla
  • Hasan 1 yıl önce Şikayet Et
    Allah rahmet eylesin nur içinde yatsın Şehidim
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR