Erbakan'ın dava arkadaşı Osman Akgün vefat etti! Erdoğan'dan taziye

Milli Görüş lideri Necmettin Erbakan'ın yanında uzun yıllar görev alan dava arkadaşı Osman Akgün Hakk'ın rahmetine kavuştu. Cumhurbaşkanı Erdoğan, oğlu Emre Akgün’ü telefonla arayarak taziyelerini iletti.

ABONE OL
GİRİŞ 03.10.2022 17:02 GÜNCELLEME 03.10.2022 17:02 GÜNCEL
Erbakan'ın dava arkadaşı Osman Akgün vefat etti! Erdoğan'dan taziye
Erbakan'ın dava arkadaşı Osman Akgün vefat etti! Erdoğan'dan taziye

Milli Görüş lideri Prof. Dr. Necmettin Erbakan'a yakın isimlerden olan ve zaman zaman korumalığını, özel şoförlüğünü ve özel kalemliğini yapan Osman Akgün Hakk'ın rahmetine kavuştu.

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN'DAN TAZİYE TELEFONU

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Saadet Partisi Genel İdare Kurulu Üyesi Osman Akgün’ün vefatı dolayısıyla oğlu Emre Akgün’ü telefonla arayarak taziyelerini iletti. Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığından yapılan açıklamaya göre, Cumhurbaşkanı Erdoğan, görüşmede, merhum Osman Akgün’e Allah’tan rahmet, ailesine ve Saadet Partisi camiasına başsağlığı temennisinde bulundu.

CENAZE DETAYLARI

Saadet Partisi GİK üyesi olan Osman Akgün’ün cenazesi 4 Eylül 2022 Salı günü ikindi namazına müteakip Alemizade Camii’nden kaldırılıp Balıkesir Edremit yeni mezarlığa defnedilecektir.

Osman Akgün'ün vefatını DİN-BİR-DER Genel Başkanı Muhittin Hamdi Yıldırım şu şekilde duyurdu;

Milli Görüş camiasının acı günü. Bugün rahmetli hocamızın sadık arkadaşı, koruması, özel şoförü, Altınoluk'ta özel kalemi, benim dünya ahiret kardeşim, dava ve teşkilat arkadaşım Osman Akgün Hakk'ın rahmetine kavuşmuştur. Rabbim gani gani rahmetler eylesin. Mekanı cennet olsun. Allah kalanlara sabırlar versin. Onuda bizleride af edip cennetine koysun inşaallah. 

ÖzgürBayrak Haber7.com - Editor
Haber 7 - ÖzgürBayrak

Editör Hakkında

Ankara'da doğan Özgür Bayrak, ilk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. Erciyes Üniversitesi İletişim Fakültesi "Gazetecilik" bölümünden mezun oldu. Üniversite döneminde çeşitli yerel gazetelerde muhabir ve editör olarak görev aldı. Star.com'da internet editörü olarak stajını tamamladıktan sonra Medya Takip Merkezi'nde 3 yıl boyunca Gündem, Siyaset, Spor, Ekonomi kategorilerinde haber ve SEO içerikleriyle birlikte galeri ve video hazırladı. 2019'un Şubat ayından bu yana ise Haber7.com'da Gündem Editörü olarak habercilik kariyerine devam etmektedir.
YORUMLAR 25 TÜMÜ
  • Misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    Allah rahmet eylesin
    Cevapla
  • Sait keserci 1 yıl önce Şikayet Et
    Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun inşallah
    Cevapla
  • kayseri 1 yıl önce Şikayet Et
    mekanı cennet olsun inşaallah.
    Cevapla
  • Erdem Ateş 1 yıl önce Şikayet Et
    Allah rahmet eylesin Müslüm Türk insanıydı şimdi yerlerinde iblisle iş tutanlar var
    Cevapla
  • Müslüman 1 yıl önce Şikayet Et
    Allah rahmet eylesin
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR