Baba Dakak 6-7 Ekim olaylarında oğlu Ahmet'in (19) nasıl şehit edildiğini anlattı

6-7 Ekim olaylarının 8. yıl dönümünde Yasin Börü ile birlikte şehit edilen Ahmet Dakak’ın (19) babası Öztekin Dakak o günü gözyaşları içinde anlattı.

ABONE OL
GİRİŞ 07.10.2022 09:47 GÜNCELLEME 07.10.2022 09:55 GÜNCEL
Baba Dakak 6-7 Ekim olaylarında oğlu Ahmet'in (19) nasıl şehit edildiğini anlattı
Baba Dakak 6-7 Ekim olaylarında oğlu Ahmet'in (19) nasıl şehit edildiğini anlattı

HDP'nin çağrısıyla 6-7 Ekim 2014'te terör örgütü YPG/PKK yandaşlarının 35 il ve 96 ilçede gerçekleştirdiği saldırıların üzerinden 8 sene geçti. İzinsiz gösterilerde iki polis şehit oldu, 35 kişi hayatını kaybetti, 435 vatandaş ile 326 güvenlik görevlisi yaralandı. 

Türkiye gazetesine konuşan Ahmet Dakak’ın (19) babası Öztekin Dakak, Diyarbakır Bağlar ilçesi İskânevleri Mahallesi’nde Yasin ve Ahmet’in şehit edilmeden önce et verdiği evlerin HDP’lilere ait olduğunu ve aynı kişilerin katliama destek verdiğini anlattı.

Olayda FETÖ-PKK iş birliğinin açık olduğunu vurgulayan Öztekin Dakak şunları söyledi:

Ahmet ve Yasin hiçbir şeyden habersiz yanlarındaki etleri İskânevleri Mahallesi’nde fakir bildikleri evlere götürüp dağıtıyorlar.

"ÇOCUKLAR HEMEN AZ ÖNCE ET DAĞITTIKLARI BINAYA SIĞINIYOR. ORADA BİR KADIN GELİN SİZİ SAKLAYAYIM DİYOR"

Azgın tayfanın kendilerine saldıracağını hiç düşünmeden dağıtımlarına devam ederken HDP’li bir grup bunları görüyor ve darbediyor. Çocuklar hemen az önce et dağıttıkları binaya sığınıyor. Orada bir kadın gelin sizi saklayayım diyor. Daireye girdikten kısa süre sonra kadının HDP eyleminden dönen kocası ve diğer yakınları Yasin, Ahmet’i görüp saldırıyorlar. Daha sonrada diğer HDP’li katilleri de çağırıp akıl almaz biçimde işkence ediyorlar. Hırslarını alamayan bu alçak sürü çocukları üçüncü kattan atıp aşağıdaki kana susamışların da işkence etmesini sağlıyorlar. Çocukları eve alan kadın çaresiz kalıyor ve polisi arıyor. Ancak HDP-PKK’nın ortağı FETÖ’cü hainler kadınla dalga geçiyor. Kasıtlı olarak müdahaleyi geciktiriyorlar ki şiddet dozu artsın ve oradakiler hepsi ölsün. Nihayetinde istedikleri de oldu. Annesi akıl sağlığını yitirmek üzere.

HDP'NİN ARDINDAN GİTMEYİN

HDP’ye destek verenlere sesleniyorum: Ne olur bu alçakların ardından gitmeyin.

KAYNAK : TÜRKİYE GAZETESİ
Ramazan Yıldız Haber7.com - Haber Şefi
Haber 7 - Ramazan Yıldız

Editör Hakkında

1981 yılında Isparta'da doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini Afyonkarahisar'da, lisansını İstanbul Bilgi Üniversitesi'nde, yüksek lisansını Bahçeşehir Üniversitesi'nde tamamladı. Üniversitenin ardından bir süre özel sektörde araştırmacı, daha sonra İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin (İBB) farklı iştiraklerinde İngilizce öğretmeni, sosyolog ve idareci olarak çalıştı. İnternet haberciliğine ilk adımını 2015 yılında Türk Medya’da attı. 2020’de Haber7’de gece editörlüğüne başladı. Halen Haber7.com’da haber şefi olarak görev yapmaktadır.
YORUMLAR 19 TÜMÜ
  • Gerçek 1 yıl önce Şikayet Et
    Hani ne yapmıştı demirtaş suçu neydi diye boş boş konuşanlar dinlesin. Aleni bir şekilde bölücülük yapıyor hain
    Cevapla
  • ÖNCE VATAN 1 yıl önce Şikayet Et
    evet terörist olduğuna dahil işte kanıtı ve bazı muhalefet liderleri ve vekiller demirtaşın içerde ne işi var diyen densiz vatan hainleri göründüğü şekilde kim olduğu belli bunlar açık seçik terörist sıfatına girmiş görünüyor ama bunlara oy atanlara terörist denmiyor o zaman terörist sevicisi ya allahınızı seven vatanı bayrağı seven muhalefetin vijdanlı şerefli ahlaklı insanları bunlar atatürke küfür eden ve 40 bin kişinin asker çoluk cocuk katilini yanında olanları nasıl kabul ediyorsunuz sizse vijdan şeref yokmu
    Cevapla
  • Mikdat 1 yıl önce Şikayet Et
    Allah rahmet eylesin yavrulara,İmanlı Kürt çocukları bu dinsiz imansız it sürülerine köle olmayacak,Allah yolunda yaşanması gereken hayatları,dağlarda izbe mağaralarda yitip gitmeyecek.Ermeniye Yahudiye, Abdye Rusa maşa olmayacak.
    Cevapla
  • Uyan Müslüman 1 yıl önce Şikayet Et
    Fondaş medyadan ve trollerinden ses seda yok farkındaysanız.
    Cevapla
  • Aykut 1 yıl önce Şikayet Et
    Allah tez zamanda layığınızı buldursun hdpkk ve bunları koruyup gözetleyen iş birliği yapan kim varsa.
    Cevapla
  • İnşallah 1 yıl önce Şikayet Et
    Amin
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR