Savcıdan Başkan Erdoğan ile ilgili skandal talimat!

Cumhuriyet Savcısı Fatih N.'nin, Başkan Recep Tayyip Erdoğan'ın TC kimlik numarasını yanında çalışan kâtibe vererek UYAP sisteminden bir soruşturma dosyasına taraf olarak ekleme butonuna basmasını istediği iddia edildi.

ABONE OL
GİRİŞ 09.10.2022 08:20 GÜNCELLEME 09.10.2022 09:26 GÜNCEL
Savcıdan Başkan Erdoğan ile ilgili skandal talimat!
Savcıdan Başkan Erdoğan ile ilgili skandal talimat!

Skandal olay, İstanbul Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığında yaşandı. İddiaya göre, İstanbul'da daha önce hakkında FETÖ soruşturması yürütülen Cumhuriyet Savcısı Fatih N., 21 Eylül'de birlikte çalıştıkları kadın zabıt kâtibi E.K.'ye, "Sana bir TC kimlik numarası vereceğim. Gir bakalım ne tepki vereceksin" dedi.

Savcının verdiği kimlik numarasını UYAP üzerinden o sırada çalıştıkları soruşturma dosyasına taraf olarak ekleme butonuna giren zabit kâtibi, gördükleri karşısında şok yaşadı.

TC kimlik numarasının Başkan Recep Tayyip Erdoğan'a ait olduğunu ve kimlik bilgileri ekranında gören kâtip E.K., "şüpheli" yada "mağdur" olarak işleme devam etmeden hemen ekranı kapattı.

Gördüğü bilgiler karşısında şaşkınlık yaşayan kâtip E.K.'ya Cumhuriyet Savcısı gülmekle yetindi. Paniğe kapılan ve "Başıma bir şey gelir mi?" diye soran kâtibe, Cumhuriyet Savcısı Fatih N., "Hiçbir şey olmaz. Olsaydı ülkede adam kalmazdı. Sana bir şey sorarlarsa savcım istedi dersin" cevabını verdi.

Yaşadıkları karşısında şaşkınlık yaşayan Kâtip E.K. durumu İstanbul Anadolu Cumhuriyet Başsavcısı'na bildirdi.

Savcılık, ifade sonrasında hazırlanan raporu Hakimler ve Savcılar Kurulu'na (HSK) bildirirken, iddialar hakkında soruşturma izni verdi. Olayla ilgili soruşturma açıldı.

KAYNAK : Sabah Gazetesi
Bahadır ALEMDAR Haber7.com - Editör
Haber 7 - Bahadır ALEMDAR

Editör Hakkında

Trabzon’da dünyaya geldi. İlk ve orta öğrenimini İstanbul’da tamamladı. Bahçelievler Anadolu Ticaret Meslek Lisesinde ‘Web Programcılığı’ bölümünden mezun oldu. Yüksek öğrenimini, Atatürk Üniversitesinde ‘Yeni Medya ve Gazetecilik’ mezunu olarak tamamladı. Gazeteciliğe ilk adımını 2011 yılında attı. 12 yıllık profesyonel meslek hayatında SEO içerik ve muhabirlik de dahil olmak üzere ağırlıklı olarak gündem, dünya, ekonomi, spor ve teknoloji kategorilerinde birçok haber ve röportaja imza atarak galeri ve video hazırladı. Bahadır Alemdar, meslek hayatına Haber7.com'da aktif olarak devam etmektedir.
YORUMLAR 152 TÜMÜ
  • törör örgt fetö 1 yıl önce Şikayet Et
    şimdi bu fetöşcü haşhaşiler hadlerini baya bir aştılar. bu kadar şımarıklık biraz fazla. bunlar fazla şımardılar. bu adilere ağır bir darbe hatta ağır yüzlerce binlerce darbe indirmek gerekir.
    Cevapla
  • deşifre 1 yıl önce Şikayet Et
    bu haşhaşiler Rahmetli Muhsin Yazıcıoğlunu şehid ettiler. ve dava dosyasındaki delilleri yargıdaki fetöşcü haşhaşilerin eli ile yok ettiler. bu konuyla alakalı fetöcülerin cep telefonu kayıtları ortaya çıktı. hem Muhsin Yazıcıoğlunu şehid ediyorlar. hemde yaptıkları suikastın belgelerini yargı dosyasının içinden aldırıyorlar. ilgili fetöşcü haşhaşilerin kendi aralarında görüştükleri cep telefonu kayıtları 3 aylık bir süreyi kapsıyor. neden 3 ay. zaten bunlar haşhaşi. tüm geçmişe yönelik 5 -7 yıl ve daha fazla kayıtlar incelensin. sadece geçmiş değil sonraki hts kayıtlarıda incelensin. hem bu sayede irtibat kurduğu başka fetöcülerde deşifre olmuş olur.
    Cevapla
  • fetöcü terör 1 yıl önce Şikayet Et
    katip bu fetöşcü haşhaşi savcı bozuntusunun oyununa iyiki uyanmış. yoksa başı yanardı. katip durumu anlayınca zavallı haşhaşi savcı bozuntusu kendini gülerek kurtarmaya çalışmış. bu haşhaşiler aşağılık yaratıklar. bunlardan her türlü şer beklenir. adi fetöşcü teröristler.
    Cevapla
  • soruşturma - 2 1 yıl önce Şikayet Et
    bu fetöşcü savcı bozuntusu, tc kimlik numarasını herhangi bir dosyaya kendi eklemiyor. çünkü katip uyanmasaydı ve dosyaya ekleseydi, savcı bozuntusu ben katibe bu tc kimlik numarasını dosyaya gir demedim. görmedim bilmiyorum duymadım derdi. klasik fetöşcü taktiği. katibin başını da yakardı.
    Cevapla
  • Misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    fetöcülerin çocukları hukuk okuyor nedeni belli
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR