Başkan Erdoğan'dan Onur Şener açıklaması: Ne ahlaki ne de insanidir

Cumhurbaşkanı Erdoğan, müzisyen Onur Şener cinayetiyle ilgili "Hunharca katledilen müzisyen kardeşimizi siyasetin malzemesi haline getirmek, böyle elim bir hadise üstünden farklı hesaplar görmek ne ahlakidir ne insanidir. " dedi.

ABONE OL
GİRİŞ 09.10.2022 17:52 GÜNCELLEME 09.10.2022 17:55 GÜNCEL
Başkan Erdoğan'dan Onur Şener açıklaması: Ne ahlaki ne de insanidir
Başkan Erdoğan'dan Onur Şener açıklaması: Ne ahlaki ne de insanidir

Konunun istismar edildiğini söyleyen Erdoğan, "Hunharca katledilen müzisyen kardeşimizi siyasetin malzemesi haline getirmek, böyle elim bir hadise üstünden farklı hesaplar görmek ne ahlakidir ne insanidir. Babasını kaybeden kız çocuğumuza, hayat arkadaşını kaybeden eşine yapılmış bir zulümdür" dedi. Erdoğan faillerin hak ettiği cezayı alması için meselenin takipçisi olacağını da kaydetti.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi İstanbul Resim ve Heykel Müzesi Açılış Töreni'ne katıldı. Erdoğan burada yaptığı konuşmada müzisyen Onur Şener cinayetine değindi.

"SİYASETİN MALZEMESİ HALİNE GETİRMEK NE AHLAKİDİR NE İNSANİDİR"

Konunun istismar edildiğini söyleyen Erdoğan, "Hunharca katledilen müzisyen kardeşimizi siyasetin malzemesi haline getirmek, böyle elim bir hadise üstünden farklı hesaplar görmek ne ahlakidir ne insanidir" dedi.

"CEZAYI ALMASI İÇİN TAKİPÇİSİ OLACAĞIZ"

"Babasını kaybeden kız çocuğumuza, hayat arkadaşını kaybeden eşine yapılmış bir zulümdür" diyen Erdoğan, şöyle devam etti; "Elbette tepkimizi göstereceğiz, faillerin hak ettiği cezayı alması için meselenin takipçisi olacağız."

Ramazan Yıldız Haber7.com - Haber Şefi
Haber 7 - Ramazan Yıldız

Editör Hakkında

1981 yılında Isparta'da doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini Afyonkarahisar'da, lisansını İstanbul Bilgi Üniversitesi'nde, yüksek lisansını Bahçeşehir Üniversitesi'nde tamamladı. Üniversitenin ardından bir süre özel sektörde araştırmacı, daha sonra İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin (İBB) farklı iştiraklerinde İngilizce öğretmeni, sosyolog ve idareci olarak çalıştı. İnternet haberciliğine ilk adımını 2015 yılında Türk Medya’da attı. 2020’de Haber7’de gece editörlüğüne başladı. Halen Haber7.com’da haber şefi olarak görev yapmaktadır.
YORUMLAR 3
  • emre19 1 yıl önce Şikayet Et
    Katil her yerde katildir. İdam yasalarda olasa cezasida idamdi,boyle piskopat adamlar zaten toplumun yuz karasi, ne yazikmi icimizde yasama gibi bir durumuda var istemesekte.
    Cevapla
  • Türkiyem 1 yıl önce Şikayet Et
    kim ve kimler se böylelerinin kellesini vurun, benim babam veya kardeşim olsada vurun gitsin hepsini, hele hükümete yakın durup böyle bir ortamda yer alıyorsa iki kere vurun gitsin.
    Cevapla
  • ibro 1 yıl önce Şikayet Et
    hakettikleri ceza idam. idamı getirmeyi düşünüyormusunuz başkanım?
    Cevapla

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR