Kadıköy'de patlama! 3 kişi hayatını kaybetti

Kadıköy'de bir binada doğal gaz sızıntısı nedeniyle patlama meydana geldi. İstanbul Valisi Ali Yerlikaya, patlamada 3 kişinin yaşamını yitirdiğini bildirdi.

ABONE OL
GİRİŞ 09.10.2022 21:27 GÜNCELLEME 10.10.2022 00:31 GÜNCEL
Kadıköy'de patlama! 3 kişi hayatını kaybetti
Kadıköy'de patlama! 3 kişi hayatını kaybetti

İstanbul Kadıköy'de bir binada meydana gelen patlamanın ardından çıkan yangına itfaiye ekipleri müdahale etti. Yangın yaklaşık 1 saat sonra kontrol altına alındı.

YANGIN KONTROL ALTINA ALINDI

Kadıköy Fikirtepe Mahallesi Özbey Caddesi’nde bulunan 3 katlı binanın üçüncü katında doğal gaz sızıntısından kaynaklanan patlama meydana geldi. 

Patlamanın ardından binada yangın çıktı. Binada yaşayanlar hızla dışarı çıkarken ihbar üzerine olay yerine itfaiye, polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Yangın, itfaiye ekiplerinin müdahalesi sonucu yaklaşık 1 saat sonra kontrol altına alındı.



Patlamanın şiddetiyle çevredeki binalarda ve park halinde bulunan bazı otomobillerde hasar oluştu. Büyük korku yaşayan mahalleli sokağa dökülürken polis olayla ilgili çalışma başlattı.

VALİ YERLİKAYA OLAY YERİNDE!

İstanbul Valisi Ali Yerlikaya patlama sonrası olay yerine giderek incelemelerde bulundu.

Yerlikaya, Kadıköy Fikirtepe'de meydana gelen doğalgaz patlamasında 3 kişinin yaşamını yitirdiğini bildirdi.

3 KİŞİ HAYATINI KAYBETTİ

Yerlikaya açıklamasında, ''Kadıköy Fikirtepe'de meydana gelen doğalgaz patlamasında maalesef 3 kişi yaşamını yitirdi. Binada arama çalışmaları devam ediyor. Patlamada hayatını kaybedenlere Allah'tan rahmet, yakınlarına başsağlığı diliyorum.'' ifadelerini kullandı.



İSTANBUL VALİLİĞİ'NDEN AÇIKLAMA: PATLAMANIN KESİN SEBEBİ İNCELEMELERİN ARDINDAN AÇIKLANACAK

İstanbul Valiliği, Kadıköy'deki patlamanın kesin sebebinin İtfaiye, Emniyet, AFAD ve İGDAŞ ekiplerinin incelemelerinin tamamlanmasının ardından kamuoyuyla paylaşılacağını duyurdu.



Valilikten yapılan açıklamada, Fikirtepe Mahallesi Erdemler Sokak 34 numaralı binada patlama ve sonrasında yangın meydana geldiği aktarıldı.

Açıklamada, olay yerine ivedilikle itfaiye, 112 Acil Sağlık, güvenlik ve AFAD ekiplerinin sevk edildiği belirtilerek, şunlar kaydedildi:

"Olayda Özbekistan uyruklu (A.K.) yaralanmış olup, 112 Acil Sağlık ekiplerince sevk edildiği hastanede tedavi altına alınmıştır. Binadaki yangın itfaiye ekiplerinin müdahalesiyle söndürülmüş, soğutma ve arama çalışmaları başlatılmıştır. Yapılan arama çalışmalarında maalesef, yaralı A.K'nin 68 yaşındaki babası M.K. ile 10 yaşındaki kızı N.K. ve henüz kimliği tespit edilemeyen bir kişi olmak üzere 3 kişinin hayatını kaybettiği anlaşılmıştır. Yaşanan elim olayda hayatını kaybedenlere Allah’tan rahmet, yakınlarına sabır ve başsağlığı, yaralımıza acil şifalar diliyoruz. İtfaiye, emniyet, AFAD ve İGDAŞ ekiplerinin patlama ve yangının kesin sebebine ilişkin incelemeleri tamamlandıktan sonra kamuoyu ile paylaşılacaktır."

Mehmet Küçükkahveci . Haber7.com - Güncel/Siyaset Sorumlu Editörü
Haber 7 - Mehmet Küçükkahveci .

Editör Hakkında

Orta ve lise eğitimini Kayseri'de tamamladı. Üniversite öğrenimini İstanbul Üniversitesi Coğrafya bölümünde tamamladı. 2008 yılında Haber7.com'da gazetecilik mesleğine ilk adımını attı. 15 yıllık profesyonel editörlük kariyerinde tüm kategorilerde görev yaptı. Meslek hayatına Haber7.com'da 'Güncel/Siyaset Sorumlu Editörü' olarak devam etmektedir.
YORUMLAR 75 TÜMÜ
  • Rubber 1 yıl önce Şikayet Et
    Kacak gaz kullanılıyor maalesef benim de tanık olduğum bir durumda budur insanlar gaza bile ayar yapabiliyorlar
    Cevapla
  • pendikxxx 1 yıl önce Şikayet Et
    ee o binada dogalgaz yokmuş igdaş acıklamış nasıl olacak kurumların birbirlerinden haberleri yok
    Cevapla
  • Deli dumrul 1 yıl önce Şikayet Et
    tek sebebi chpkk ve ekrem....
    Cevapla
  • Seçmen 1 yıl önce Şikayet Et
    Bebek katili aponun bilmem ne yıl dönümü gününde böyle şiddetli bir patlama, neyse tesadüfden olmuştur sanırım.
    Cevapla
  • Misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    Bir gün de belediye başkanının olay yerine hemen geldiğini gorelim Allah askina bu kez neredeydi acaba
    Cevapla
  • misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    Vali gidecek tabi, doğalgaz patlaması dedi ibb ve igdaş doğalgaz abonesi değil, kensel dönüşümde orası dedi, gazı aramaya gitmiştir. İmamoğlu oturduğu yerden daha haberdar sen rahat ol. İtfaiyeci sandın herhalde, bir de neden gitsin, özbekler yaşıyormuş binada ruslar için eylem peşinde olmadıkları ne malum, iç işleri çözsün belediye mi çözecek sizin cihatçıları.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR