İstanbul Havalimanı'nda yakalandı: Valizinden servet çıktı

İstanbul'a Dubai'den yasa dışı yollarla külçe altın getiren şahıslar İstanbul Havalimanı'nda yakalandı. Bir şahsın valizinde her biri 1 kg ağırlığında 3 adet külçe altın, 74 bin 600 dolar ele geçirildi.

ABONE OL
GİRİŞ 11.10.2022 07:53 GÜNCELLEME 11.10.2022 09:05 GÜNCEL
İstanbul Havalimanı'nda yakalandı: Valizinden servet çıktı
İstanbul Havalimanı'nda yakalandı: Valizinden servet çıktı

Silivri İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, bir süre önce Dubai şehrine giden N.Ç. ve T.C.İ. isimli şahısların kaçak yollarla Türkiye'ye külçe altın getirdikleri ve bu şahıslarla birlikte İ.Y. isimli şahsın yasa dışı bahis organize ettikleri belirledi. 29 Eylül günü yeniden Dubai şehrine giden şahısların 8 Ekim günü tekrar hava yoluyla İstanbul'a gelecekleri tespit edildi.

İSTANBUL HAVAALANI'NDA YAKALANDILAR

Çalışmaların devamında 08 Ekim günü gece saatlerinde uçakları iniş yapan N.Ç, T.C.İ, İ.Y. isimli şahıslarla birlikte Ü.G.Ç. isimli şahıslar İstanbul Havalimanı'nda yakalandı.

VALİZLERDE 3 ADET KÜLÇE ALTIN BULUNDU

N.Ç. isimli şahsın valizinde yapılan kontrolde; her biri 1 kg ağırlığında 3 adet külçe altın, 74 bin 600 dolar, 209.785 BAE Dirhemi ele geçirildi.

SERBEST BIRAKILDILAR

8 Ekim günü adliyeye sevk edilen Ü.G.Ç, T.C.İ. ve İ.Y. isimli şahıslar adli makamlarca serbest bırakılırken, N.Ç. isimli şahıs ise adli kontrol şartı ile serbest bırakıldı.

Bahadır ALEMDAR Haber7.com - Editör
Haber 7 - Bahadır ALEMDAR

Editör Hakkında

Trabzon’da dünyaya geldi. İlk ve orta öğrenimini İstanbul’da tamamladı. Bahçelievler Anadolu Ticaret Meslek Lisesinde ‘Web Programcılığı’ bölümünden mezun oldu. Yüksek öğrenimini, Atatürk Üniversitesinde ‘Yeni Medya ve Gazetecilik’ mezunu olarak tamamladı. Gazeteciliğe ilk adımını 2011 yılında attı. 12 yıllık profesyonel meslek hayatında SEO içerik ve muhabirlik de dahil olmak üzere ağırlıklı olarak gündem, dünya, ekonomi, spor ve teknoloji kategorilerinde birçok haber ve röportaja imza atarak galeri ve video hazırladı. Bahadır Alemdar, meslek hayatına Haber7.com'da aktif olarak devam etmektedir.
YORUMLAR 7 TÜMÜ
  • yabancı 1 yıl önce Şikayet Et
    Heriflerin üzerinden sadece 30tl TÜRK parası çıkması zoruma gitti doğrusu
    Cevapla
  • Kul insan 1 yıl önce Şikayet Et
    Helal temiz kazanç ise geri iade edin. Haram pis para ise el koyun.
    Cevapla
  • Reis 1 yıl önce Şikayet Et
    Büyük bir haber gibi vermişsiniz. Netice serbest.
    Cevapla
  • Fahri 1 yıl önce Şikayet Et
    Adli kontrol şartı ile serbest bırakılmalarını; özgürlüklerin kısıtlanmaması adına çok olumlu buluyorum.! Adli kontrol iyi.ki varsın.
    Cevapla
  • Misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    Adamlar altin dolar getiriyor uyusturucu getirmiyolar sonucta zaten turkiye kara para girisi serbest degilmi ne var bunda
    Cevapla
  • erkan 1 yıl önce Şikayet Et
    kime ve neye getiriyorlar o önemli belki terörist fonlanıyor
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR