Baba 20.bölüm fragmanında polis, olayın peşini bırakmıyor! Yakın mercek altına aldı

Baba 20.bölüm fragmanında polis, cinayet şüphelisi olan Emin Saruhanlı’nın nerede olduğunu Kadir Saruhanlı’ya sorar. Kadir'in ise ‘Uzun zamandır kayıp, ben de arıyorum!’ cevabıyla karşılık vermesi polisin dikkatinden kaçmadı.

ABONE OL
GİRİŞ 17.10.2022 09:37 GÜNCELLEME 17.10.2022 09:38 GÜNCEL
Baba 20.bölüm fragmanında polis, olayın peşini bırakmıyor! Yakın mercek altına aldı
Baba 20.bölüm fragmanında polis, olayın peşini bırakmıyor! Yakın mercek altına aldı

Baba 20.bölüm fragmanında kayıplara karışan Emin Saruhanlı, cinayet suçuna karışmış olabileceği şüphesiyle polis ekipleri tarafından her yerde didik didik aranır. Baba dizisinde cinayet şüphelisi olması gerekçesiyle arandığı söylendikten hemen sonra Kadir Saruhanlı’nın şaşırmaması ve olayı inkar etmemesi polisin dikkatini çeker.

Baba yeni bölüm fragmanında durumu fark eden polis, ''Babam bayağıdır kayıp ben de arıyorum diye cevap verdin. Ya genelde önce bir şaşırma olur, sonra inkar edilir. Babam öyle şeyler yapmaz falan…'' şeklinde ifadeler kullanır.

Kadir babasının hayatta olup olmadığını bile bilmediğinin altını çizerken polisin elindeki bulgulara göre babasının hayatta olduğunu öğrenir ve ''Bilmiyorum nerede olduğunu, inşallah sizin vesilenizle buluruz'' karşılığını verir.

Senaristliğini Gökhan Horzum ile Ekin Atalar'ın ve yapımcılığını Kerem Çatay'ın üstlendiği, yönetmenlik koltuğunda ise Çağrı Bayrak'ın oturduğu Baba 20.bölümüyle 18 Ekim Salı tarihinde saat 20:00'da Show TV'de yayına girecek.

Kübra Yılmaz Haber7.com - SEO Editörü
Haber 7 - Kübra Yılmaz

Editör Hakkında

1994’te İstanbul’da doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. 2017’de İstanbul Üniversitesi İletişim Fakültesi Halkla İlişkiler ve Tanıtım bölümünden mezun oldu. 2017’den beri Kanal7 Medya Grubu’na bağlı Haber7.com bünyesinde ‘SEO Editörü’ unvanıyla görev yapmaktadır.
YORUMLAR 3
  • Hulki 1 yıl önce Şikayet Et
    Ben izliyom
    Cevapla
  • Fahrettin Paşa 1 yıl önce Şikayet Et
    Bıraktım izlemeyi.
    Cevapla
  • Sacmalamislar 1 yıl önce Şikayet Et
    Cok farkli yeni bir dizi gibi senaryo allak bullak malikene servet uzerinden gidecekti, kadirin sevdigi karakterler dizide yok oldular. Karmakarisik ama izliyoruz haluk abi icin
    Cevapla

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR