Şişli'de bıçaklı motokurye dehşet saçtı

SBÜ Şişli Hamidiye Etfal Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne rapor almaya giden motokurye Semih K. tartıştığı 4 güvenlik görevlisini bıçaklayarak yaraladı.

ABONE OL
GİRİŞ 14.10.2022 10:07 GÜNCELLEME 14.10.2022 10:07 GÜNCEL
Şişli'de bıçaklı motokurye dehşet saçtı
Şişli'de bıçaklı motokurye dehşet saçtı

Şişli'de yaşanan korkunç olay hastanede yaşanırken güvenlik görevlilerinden iyi haber geldi.

BIÇAKLA DEHŞET SAÇTI

Olay, dün akşam saatlerinde Seyrantepe’deki SBÜ Şişli Hamidiye Etfal Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde meydana geldi. Rapor almak için hastanenin acil servisine giden motokurye Semih K., henüz bilinmeyen bir nedenle doktorla tartıştı. Bunun üzerine doktor hastanenin güvenlik görevlilerinden yardım istedi. Güvenlik görevlileri motokuryeyi dışarı çıkarmaya çalıştı.

Semih K. direnince taraflar arasında arbede yaşandı. Semih K., cebindeki bıçağı çıkararak 4 güvenlik görevlisini vücutlarının farklı yerlerinden bıçakladı. Şüpheli gözaltına alınırken güvenlik görevlilerinin durumlarının iyi olduğu öğrenildi.

KAYNAK : DHA
ÖzgürBayrak Haber7.com - Editor
Haber 7 - ÖzgürBayrak

Editör Hakkında

Ankara'da doğan Özgür Bayrak, ilk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. Erciyes Üniversitesi İletişim Fakültesi "Gazetecilik" bölümünden mezun oldu. Üniversite döneminde çeşitli yerel gazetelerde muhabir ve editör olarak görev aldı. Star.com'da internet editörü olarak stajını tamamladıktan sonra Medya Takip Merkezi'nde 3 yıl boyunca Gündem, Siyaset, Spor, Ekonomi kategorilerinde haber ve SEO içerikleriyle birlikte galeri ve video hazırladı. 2019'un Şubat ayından bu yana ise Haber7.com'da Gündem Editörü olarak habercilik kariyerine devam etmektedir.
YORUMLAR 1
  • Hanifi Çifçi 1 yıl önce Şikayet Et
    İnsanlıktan Çıkmış
    Cevapla

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR