Merzifon'da otobüs ve kamyon çarpıştı! Can pazarı

Amasya'nın Merzifon ilçesinde yolcu otobüsü ile kamyonun çarpışması sonucu meydana gelen feci kazada 2 kişi öldü, 20 kişi yaralandı.

ABONE OL
GİRİŞ 19.10.2022 06:27 GÜNCELLEME 19.10.2022 06:29 GÜNCEL
Merzifon'da otobüs ve kamyon çarpıştı! Can pazarı
Merzifon'da otobüs ve kamyon çarpıştı! Can pazarı

Edinilen bilgiye göre, İstanbul'dan Giresun yönüne giden İbrahim Bulut yönetimindeki 34 TN 6028 plakalı yolcu otobüsü, Kayadüzü mevkiinde Selahattin İnanır’ın kullandığı 52 ACJ 308 plakalı kamyona arkadan çarptı. Kazada otobüsteki yolculardan Dursun Şerbetçi ve Temel Aslantürk hayatını kaybetti, 20 kişi ise yaralandı.

Kaza yerine çok sayıda acil sağlık, polis, jandarma ve itfaiye ekibi sevk edildi. Yaralılar ambulanslarla hastanelere kaldırıldı. Kazayla ilgili inceleme başlatıldı.

KAYNAK : İHA
ÖzgürBayrak Haber7.com - Editor
Haber 7 - ÖzgürBayrak

Editör Hakkında

Ankara'da doğan Özgür Bayrak, ilk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. Erciyes Üniversitesi İletişim Fakültesi "Gazetecilik" bölümünden mezun oldu. Üniversite döneminde çeşitli yerel gazetelerde muhabir ve editör olarak görev aldı. Star.com'da internet editörü olarak stajını tamamladıktan sonra Medya Takip Merkezi'nde 3 yıl boyunca Gündem, Siyaset, Spor, Ekonomi kategorilerinde haber ve SEO içerikleriyle birlikte galeri ve video hazırladı. 2019'un Şubat ayından bu yana ise Haber7.com'da Gündem Editörü olarak habercilik kariyerine devam etmektedir.
YORUMLAR 19 TÜMÜ
  • German 50 1 yıl önce Şikayet Et
    Kaza sebebi Telefon uyku,veya sigara.
    Cevapla
  • haci 1 yıl önce Şikayet Et
    Kamyon ve tırlara ayrı yol
    Cevapla
  • Benim Düşüncem 1 yıl önce Şikayet Et
    Dursun Şerbetçi abim Allahu Teala sana rahmet eylesin . Mekânın cennet olsun . Peygamber efendimize komşu olasın .
    Cevapla
  • vatandaş 1 yıl önce Şikayet Et
    Kamyoncu terörü bitmez insan olan hariç, tabiki yola çekip gitmiştir kepaze.
    Cevapla
  • hasan 1 yıl önce Şikayet Et
    YORUMCULARIN YORUMLARI sanki kaza mahallinde kendileride varmış gibi yorumda bulunuyorlar hep kamyon sürücüsünü suçlu bulmuşsunuz otobüsün şöförünün uyuduğunu ve kamyon veya tır her neyse arkadan çarptığını neden düşünmüyorsunuz.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR