Feci kaza: Araç 100 metrelik uçuruma yuvarlandı. 3 ölü

Gümüşhane’nin Kürtün ilçesinde sürücüsünün park etmek için manevra yaptığı araç kontrolden çıkarak 100 metrelik uçuruma yuvarlandı. Kazada araç içinde bulunan 3 kişi hayatını kaybetti.

ABONE OL
GİRİŞ 19.10.2022 19:52 GÜNCELLEME 19.10.2022 19:52 GÜNCEL
Feci kaza: Araç 100 metrelik uçuruma yuvarlandı. 3 ölü
Feci kaza: Araç 100 metrelik uçuruma yuvarlandı. 3 ölü

Edinilen bilgiye göre, ilçeye bağlı Özkürtün Beldesi Karaçukur Mahallesinde park için manevra yapan Fazlı Civan kontrolündeki 28 YE 590 plakalı kamyonet 100 metrelik uçuruma yuvarlandı. Taklalar atarak alt tarafta bulunan bahçedeki ağaçlara çarparak durabilen aracı görenler hemen 112 Acil Servis ekiplerine bilgi verdi. Olay yerine gelen Acil Sağlık, Jandarma, İtfaiye ve İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü (AFAD) ekipleri araç içerisinde sıkışan sürücü Fazlı Civan ile yolcular Aslan ve Fatma Pehlivan’ı sıkıştığı yerden çıkardı.



Kazada sürücü Fazlı Civan ile Aslan Pehlivan’ın olay yerinde hayatını kaybederken, ağır yaralanan ve Kürtün Devlet Hastanesinde tedavi altına alınan Fatma Pehlivan ise yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak öldü. Kazayla ilgili inceleme başlatıldı.

Mehmet Küçükkahveci . Haber7.com - Güncel/Siyaset Sorumlu Editörü
Haber 7 - Mehmet Küçükkahveci .

Editör Hakkında

Orta ve lise eğitimini Kayseri'de tamamladı. Üniversite öğrenimini İstanbul Üniversitesi Coğrafya bölümünde tamamladı. 2008 yılında Haber7.com'da gazetecilik mesleğine ilk adımını attı. 15 yıllık profesyonel editörlük kariyerinde tüm kategorilerde görev yaptı. Meslek hayatına Haber7.com'da 'Güncel/Siyaset Sorumlu Editörü' olarak devam etmektedir.
YORUMLAR 2
  • dede 1 yıl önce Şikayet Et
    yolların kenarlarına agac dıkılmelı duvar toprak yukseklık yapılmalı 1terbır koymıktarı beledıy e yolları duzetmele cok ınsan oluyor bu ucurumlar korkuluk sart yarın sızın yakınlarınızın basına gelecek saygılar olenlere allah rahmet eylesın
    Cevapla
  • Misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    Allah rahmet eylesin
    Cevapla

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR