Kürt kızı 80'lerde ailesinin yaşadığı işkenceyi anlattı: Erdoğan geldi bu oyunu bozdu

Bir Twitter kullanıcısı, 80'lerde asker görünümlü hainlerin ailesine yaptığı zulmü paylaştı. Kürtleri devlete düşman etme oyununu Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın bozduğunu ifade eden kullanıcı, terör örgütü PKK ile ilgili bir gerçeği de açıkladı.

ABONE OL
GİRİŞ 25.10.2022 14:03 GÜNCELLEME 25.10.2022 14:21 GÜNCEL
Kürt kızı 80'lerde ailesinin yaşadığı işkenceyi anlattı: Erdoğan geldi bu oyunu bozdu
Kürt kızı 80'lerde ailesinin yaşadığı işkenceyi anlattı: Erdoğan geldi bu oyunu bozdu

Bölücü terör örgütü PKK kurulduktan kısa bir süre sonra ailesinin başına gelen kötü bir olayı anlatan bir sosyal medya kullanıcısı, 80'lerde asker görünümlü hainlerin Doğu'da yaşayan halka yaptığı zulümleri ailesinin başından geçen bir örnekle anlattı.

Karslı olduğunu belirten Ayşe isimli kullanıcı, o dönem dayısının ve anneannesinin haksız yere korkunç işkenceler gördüğünü ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan sayesinde Kürtleri devlete düşman etme oyununun bozulduğunu söyledi.

Bahçeli'den TTB Başkanı Fincancı'ya sert tepki: Vatandaşlıktan çıkarılmalı!Bahçeli'den TTB Başkanı Fincancı'ya sert tepki: Vatandaşlıktan çıkarılmalı!

Müslüman Kürtleri İslam'dan koparmak için ABD kontrolündeki bölücü terör örgütü PKK'nın kullanıldığını vurgulayan kullanıcının paylaşımları şöyle;

"DAYIMI AHIRA KAPATIP BAŞ AŞAĞI ASMIŞLAR"

"Ben Karslıyım. Dayım asker iznine gelmiş bir kış. PKK her kış köye inip, köylülerin kapısını çalar yiyecek istermiş sıkıysa verme. Dayım da vermiş. Ertesi gün köyü asker basmış. Dayımı ahıra kapatıp, baş aşağı asmışlar, dayımın halbuki PKK ile ilişkisi yok.

"TIRNAKLARINI ÇEKMİŞLER"

Kar, kış, kıyamet yıl 80'ler, galiba darbe dönemi. Askerler dayımın ayak tırnaklarını çekmişler. Üzerinde sadece iç çamaşırı var. Anneannem, namazında niyazındadır, babası 7 kere hacca yürüyerek gidip gelmiş. Oğlu orda aç, işkence görüyor. Bir tencere süt kaynatmış.

OĞLUNA GÖTÜRDÜĞÜ SICAK SÜTÜ ANNENİN BAŞINDAN AŞAĞI DÖKTÜLER

Ahıra gelmiş, evladım oğluma da verin sizde için diye yalvarmış anne yüreğiyle. Asker o sıcak sütü anneannemin başından aşağı dökmüş. Anneannem, eve geldiğinde perişan. Annem birebir şahit bunlara. Anneannem feryat ederek devlete lanetler okumuş. Namazında beddualar etmiş.

"O GÜNDEN BERİ ESKİ SAĞLIĞINA KAVUŞAMADI"

Asker bakmış bu bir şey bilmiyor dayımı bırakıp gitmişler. Muhtemelen 80 devrimiydi o zamanlar. Dayım o günden sonra bir daha eski sağlığına kavuşamadı, günlerce soğukta bekletildiği için böbrekleri bozuldu. Hayatı boyunca hiç kilo alamadı. Evlendi eşi bile ondan güçlüydü.

"O ASKERLER ACABA GERÇEK ASKERLER MİYDİ"

Zaten fazla yaşayamadı. 40'a varmadan kalp krizinden öldü. İstanbul'da oturuyorduk. ben çocukken dayım bizde kalırdı. Burada çalışırdı. O dönem @RTErdogan belediye başkanıydı. Onu sever onu tutardı dayım. O askerler acaba gerçek asker miydi? Yoksa PKK'lılar mıydı?

İhanetlerine Almanya'da devam ettiler: PKK ve FETÖ Köln'de birbirine girdi!İhanetlerine Almanya'da devam ettiler: PKK ve FETÖ Köln'de birbirine girdi!

"DAĞA ÇIKARMAK İÇİN KÜRTLERİ DEVLETE DÜŞMAN ETME OPERASYONLARI ÇEKİLDİ DOĞU'DA"

Doğu'da bir dönem halkı devlete düşman yapmak için ya devletin içindeki hainler ya da PKK'lılar asker kıyafeti giyip köy basar, köylüye işkence ederlerdi. Dayım devlete isyan edip dağa çıkabilirdi ama çıkmadı. Bunları neden anlatıyorum? Bir dönem, dağa adam çıkarmak için Kürtleri devlete düşman etme operasyonları çekildi Doğu'da.

"ERDOĞAN GELDİ OYUNU BOZDU"

@RTErdogan geldi bu oyunu bozdu. Erdoğan'a bu ülkede en çok teşekkür etmesi gerekenler Kürtlerdir.

"AMERİKA'NIN HESAP ETMEDİĞİ BİR ŞEY VARDI, KÜRTLER MÜSLÜMANDI"

Osmanlı son döneminde Amerika, Kürt Teali Cemiyeti'ni kurmuş tıpkı Ermenistan gibi. Kürtleri de örgütleyip, Kürdistan'ı kuracaktı, lâkin hesap etmediği bir şey vardı. Kürtler Müslümandı. Yani Müslüman Müslümanın kardeşidir. Kürtler Kürdistan yerine Çanakkale'de savaştı. Cezaları da PKK oldu.

Bakan Akar'dan skandal 'kimyasal' iddiasıyla ilgili çok sert açıklama: Son derece alçakça!Bakan Akar'dan skandal 'kimyasal' iddiasıyla ilgili çok sert açıklama: Son derece alçakça!

PKK'YA VERİLEN GÖREV...

Şu an PKK doğudan İslam'ı çekip, ateizmi getirmeye çalışıyor, neden? Çünkü "vatan sevgisi imandandır" kuralı kalksın diye. Ateist bir Kürt, Müslüman bir Kürt'ten daha iyidir onlar için. Bu sebeple Doğu'daki dini faaliyetlere ağırlık verilmesi lazım. Marksist propagandalar yasaklansın."

KAYNAK : Haber7
Erhan Ceylan Haber7.com - Editör
Haber 7 - Erhan Ceylan

Editör Hakkında

Marmara Üniversitesi İşletme Fakültesi'nin İşletme bölümünden mezun oldu. Yeni medyaya 2015 yılında adım attı. Yakın siyasi tarih, yönetim ve politik süreçlere olan ilgisi bu mesleğe başlamasındaki en önemli etken oldu. Sırasıyla Star, Güneş, Akşam ve A Haber'de gündem ve politika editörlüğü görevinde bulundu. Her türlü dezenformasyonun olduğu, Hakikat ötesi siyasetin (Post truth politics) yaşandığı günümüz dünyasında, tahrif edilen olguları savunmak, temiz bilgi aktarımına yardımcı olmak ve kamuoyunun dijital-medya okuryazarlığını geliştirmek üzere çaba gösteriyor. Dijital medya kariyeri Haber 7'de devam etmektedir.
YORUMLAR 83 TÜMÜ
  • Bülent DUMAN 1 yıl önce Şikayet Et
    evet geçmişte yapılanlar zulümdü
    Cevapla
  • Kriptolara Dikkat 1 yıl önce Şikayet Et
    Yanı başımızda Deaş yerine pkk/ypg olsun çünkü onların laik yapısını biliyoruz diyen emekli komutan yokmuydu, şuan malum partiden siyaset yapıyor, bunlar kripto birader, Müslümanları birbirine kırdırmak isteyen Sabetay-Ermeni-Rum kriptoları.
    Cevapla
  • Fatih 1 yıl önce Şikayet Et
    Gercekleri anlattığı için Allah razı olsun boyle bilinçli vatandaşlardan. Bir olursak oyunları bozarız. Olamazsak siyoniste oyuncak oluruz.
    Cevapla
  • ÂSIM NESLİ 1 yıl önce Şikayet Et
    Doğu ve Güneydoğu dakiler, Kürt kardeşlerimiz çok büyük eza ceza çektiler. On altı binden fazla fâili meçhul cinayetler var. Doksanlı yıllarda Kürt kardeşlerimizin başına bir binek toros taksi bela olmuş. Kürt Türk kardeştir. Ayrımcılık yapanlar da kalleştir.
    Cevapla
  • kırkdort4444 1 yıl önce Şikayet Et
    Buna benzer hikayeler duydum ama bu bile dağa çıtma sebebi olamaz olmalılı. Okuyaydın azim ile savcı hakim olaydın asker polis olaydın bunlara engel olaydın. Her kızan dağa çıkarsa ooo...
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR