Halk Tv 'Türkiye'nin Yüzyılı' programına katılmayacaklarını açıkladı

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın 28 Ekim'de katılacağı 'Türkiye Yüzyılı' programına televizyon kanalları davet edilmişti. Halk Tv, programa katılmayacaklarını açıkladı.

ABONE OL
GİRİŞ 26.10.2022 16:49 GÜNCELLEME 26.10.2022 16:54 GÜNCEL
Halk Tv 'Türkiye'nin Yüzyılı' programına katılmayacaklarını açıkladı
Halk Tv 'Türkiye'nin Yüzyılı' programına katılmayacaklarını açıkladı

Ankara 28 Ekim 2022 Cuma günü Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan’ın katılımıyla “Türkiye Yüzyılı” başlıklı vizyonun açıklanacağı etkinliğe sahne olacak. AK Parti toplantıda ‘yeni vizyonunu’ ilan edecek. Toplantıya muhalif gazetecilerin davet edilmesi dikkat çekmişti.

Halk Tv Yönetim Kurulu Başkanı Cafer Mahiroğlu, bugün yaptığı açıklamada Halk Tv olarak davete katılmayacaklarını açıkladı. Halk Tv, gerekçesini ise 'Dezenformasyonla mücadele yasası" olarak gösterdi. 

AK Parti, kritik toplantı için o 3 partiye davet göndermedi!AK Parti, kritik toplantı için o 3 partiye davet göndermedi!

Ayşe Tan Haber7.com - Editör
Haber 7 - Ayşe Tan

Editör Hakkında

1990 yılında İstanbul’da doğdu. Meslek hayatına Aydın Doğan Anadolu İletişim Meslek Lisesi’nde Gazetecilik bölümü okuyarak başladı. İlk stajını Hürriyet Gazetesi’nde yaptı. Üniversiteyi ise İstanbul Üniversitesi Radyo Televizyon Yayımcılığı bölümünde tamamladı. 2009 yılında Milliyet Gazetesi’nde internet haberciliğine başladı. 15 senelik kariyerinde çok sayıda gazete, haber portalı ve televizyon bulunmaktadır. Meslek hayatına Haber7.com’da “Gündem Editörü” olarak devam etmektedir. Evli ve 2 çocuk annesidir.
YORUMLAR 71 TÜMÜ
  • toto 1 yıl önce Şikayet Et
    gözlerini kapattılar demek. kulaklarınıda mı tıkayacaklar
    Cevapla
  • 542654 1 yıl önce Şikayet Et
    Aslında yanlış yapıyorlar. Konu ülke meselesi farkında değiller. Hiçbir şey bilmiyorsan bir kameraman bir muhabir görevlendir göstermelik te olsa.
    Cevapla
  • ahm 1 yıl önce Şikayet Et
    Vah vah halk tv çok üzüldüm norsekki tüh
    Cevapla
  • yiğido 1 yıl önce Şikayet Et
    Tüh , halk TV ve nursuz Ayşe kaltıl salarmış keşke, üzüldüm. Neyse 1071 Malazgirt zaferinin 1000 nci yılın kutlamaları davetine katılırlar artık.
    Cevapla
  • CANDEDE 1 yıl önce Şikayet Et
    Yunanistan ın kuruluş ve kurtuluş yıldönümünde heyetle gidersiniz. Türkiye ye ihanet eden neresi varsa siz oradasınız. Tabi ki Türkiye Cumhuriyeti Sizi ilgilendirmiyor. HAİNLER
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR