Burak Haktanır'dan ödülünü Şebnem Korur Fincancı'ya ithaf eden oyuncu Özcan Alper'e tepki

Oyuncu Burak Haktanır, cesur ve milli duruşuyla Boğaziçi Film Festivalinde ödülünü Şebnem Korur Fincancı'ya ithaf eden yönetmen Özcan Alper'e ağzının payını verdi.

ABONE OL
GİRİŞ 29.10.2022 17:38 GÜNCELLEME 29.10.2022 18:06 GÜNCEL
Burak Haktanır'dan ödülünü Şebnem Korur Fincancı'ya ithaf eden oyuncu Özcan Alper'e tepki
Burak Haktanır'dan ödülünü Şebnem Korur Fincancı'ya ithaf eden oyuncu Özcan Alper'e tepki

Boğaziçi Film Festivali'nde oyuncu Burak Haktanır ile yönetmenler Özcan Alper, ve Selcen Ergün arasında Şebnem Korur Fincancı gerilimi yaşandı.

ÖZCAN ALPER: ÖDÜLÜ ŞEBNEM KORUR FİNCANCI'YA İTHAF EDİYORUM

Ödül alan yönetmen Özcan Alper, konuşmasında, Türk Tabipleri Birliği (TTB) Başkanı Fincacı ile ilgili "Şebnem Korur Fincancı, sadece barış dediği için maalesef linç kampanyasına maruz kaldı, umarım son olur, umarım cezaevinden çıkar, bu ödülü ona itfah ediyorum" sözlerini sarf etti.

BURAK HAKTANIR: O KADIN TSK'YA İFTİRA ATTI

Katılımcılar arasında yer alan oyuncu Burak Haktanır, sahnede bulunan Özcan Alper'e, "PKK sayfalarının övdüğü o kadın, TSK'ya iftira attı" diyerek, ödül alan Özcan Alper'e tepki gösterdi.

Almanya: TTB Başkanı Fincancı'nın tutuklanması endişe vericiAlmanya: TTB Başkanı Fincancı'nın tutuklanması endişe verici

DSP'den TTB'ye tepki: Bu ihanettirDSP'den TTB'ye tepki: Bu ihanettir

SELCEN ERGÜN: ÇOK ERİL BİR DİL KULLANIYORSUNUZ

Sahnede bulunan diğer bir oyuncu Selcen Ergün, Burak Haktanır'ın bu çıkışına, "çok eril bir dil kullanıyorsunuz" diye tepki gösterdi.

BURAK HAKTANIR: NEYİNİ ANLAMIYORSUN?

Haktanır bu kez Ergün'e, "Neyini anlamıyorsun Türk Silahlı Kuvvetleri'ne iftira atıyor" diyerek karşılık verdi.

"ANLAMADIĞINIZ KONULARA GİRMEYİN"

Ergün bilmemezlikten gelerek, "Ben neden bahsedildiğini anlamadım" deyince Haktanır, "Anlamadığınız konulara girmeyin o zaman" yanıtını verdi.

Olay sonrasında oyuncu Burak Haktanır, salonu terk etti.

Şebnem Korur Fincancı'nın evinden çıkanlar şaşkına çevirdi! TSK'yı 'kimyasal'la şuçlamıştıŞebnem Korur Fincancı'nın evinden çıkanlar şaşkına çevirdi! TSK'yı 'kimyasal'la şuçlamıştı

Sicili kabarık! Uğur Mumcu'nun kardeşi Ceyhan Mumcu TTB Başkanı Fincancı gerçeğini anlattıSicili kabarık! Uğur Mumcu'nun kardeşi Ceyhan Mumcu TTB Başkanı Fincancı gerçeğini anlattı

BURAK HAKTANIR KİMDİR?

Burak Haktanır, 27 Ekim 1981 yılında Van'ın Erciş ilçesinde doğdu. Sinema ve Dizi oyuncusu olan Evren Burak Haktanır,  Oyunculuğa ilk adımını “Recep İvedik 3” adlı filmi ile atmıştır. Daha sonra önemli roller de oynayan Burak Haktanır, 2016 yılında Sevda Kuşun Kanadında alı dizide kitlesini arttırmıştır. 2019 da ise Kimse Bilmez adlı dizisinde Ekrem rolünü üstlenmiştir.

Burak Haktanır'ın rol aldığı diziler

Kimse Bilmez – (Ekrem) 2019

Payitaht Abdülhamid (Eskidarlı Vahap), TV Dizisi 2017-2020)

Mehmetçik Kut’ül Amare – 2018

Sevda Kuşun Kanadında – (Remzi) 2016

Çırağın Baskını – 2014

Burak Haktanır hangi filmerde rol aldı?

Kırıntılar – 2016

Recep İvedik – 2010

Miraç – 2014

Nezih Bir Film – 2017

KAYNAK : Haber7
Erhan Ceylan Haber7.com - Editör
Haber 7 - Erhan Ceylan

Editör Hakkında

Marmara Üniversitesi İşletme Fakültesi'nin İşletme bölümünden mezun oldu. Yeni medyaya 2015 yılında adım attı. Yakın siyasi tarih, yönetim ve politik süreçlere olan ilgisi bu mesleğe başlamasındaki en önemli etken oldu. Sırasıyla Star, Güneş, Akşam ve A Haber'de gündem ve politika editörlüğü görevinde bulundu. Her türlü dezenformasyonun olduğu, Hakikat ötesi siyasetin (Post truth politics) yaşandığı günümüz dünyasında, tahrif edilen olguları savunmak, temiz bilgi aktarımına yardımcı olmak ve kamuoyunun dijital-medya okuryazarlığını geliştirmek üzere çaba gösteriyor. Dijital medya kariyeri Haber 7'de devam etmektedir.
YORUMLAR 290 TÜMÜ
  • Abdullah 1 yıl önce Şikayet Et
    Allah cc razı olsun... Tiyatroda da müslüman çocukları yetişmeli aksi taktirde meydan BU VATAN HAİNLERİNE KALIYOR...
    Cevapla
  • aslı 1 yıl önce Şikayet Et
    böyle sanatçı denilen vatansız kesimden terör seviciliği olduğu sürece terör bitmez bizde.
    Cevapla
  • asker 1 yıl önce Şikayet Et
    alçaklıkta sınır tanınmaz TÜRKİYE de.. yakında o terörist denilen kadın çıkar ve milletvekili olur CHPKK dan..
    Cevapla
  • Serhan 1 yıl önce Şikayet Et
    pkk'lı teröristleri maddi, manevi, aldığı ödülleri ithaf ederek, destek açıklamaları yaparak destekleyen ne kadar alçak varsa dağdaki hainlerden bir farkı yoktur. Türkiye Cumhuriyeti Savcıları ivedilikle gereğini yerine getirmelidir. 20 yaşındaki gencecik fidanlarımız haince Şehit edilirken ses çıkarmayan hain güruh teröristi öven kansıza destek çıkacak cesareti bulabiliyor. Yargı bir an önce Türk Askeri'ne iftira atan ve desteler nitelikte açıklama yapanları, terörü ve teröristi övenleri cezalandırmalı.
    Cevapla
  • vatandaş rıza 1 yıl önce Şikayet Et
    daha neden bahsedildiğini bile anlamamış. nerde yaşıyorsun sen. anlamadığın konularda niye yorum yapıyorsun. seviye yerlerde. her kimki bu ülkeye ihanet içerisinde ise ebu lehebin uğradığına uğrasın o kadar söylüyorum yani. benim askerime polisime iftira atacaksın sonrada çııkıp laga luga yapacaksın. bu ülkede vatan hainliği bu kadar basit işte.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR