Posof'a mevsimin ilk karı düştü

Ardahan'ın Posof ilçesine mevsimin ilk karı düştü; 2 bin 550 rakımlı Ilgar Dağı Geçidi'nde ulaşım durma noktasına geldi.

ABONE OL
GİRİŞ 01.11.2022 10:06 GÜNCELLEME 01.11.2022 10:06 GÜNCEL
Posof'a mevsimin ilk karı düştü
Posof'a mevsimin ilk karı düştü

Posof'ta etkili olan yağmur, sabaha doğru yerini kara bıraktı. İlçe merkezde kar kalınlığı 5, yüksek kesimlerde ise 15 santimetreye ulaştı. Türkgözü kara yolu üzerindeki 2 bin 550 rakımlı Ilgar Dağı Geçidi'nde de kar nedeniyle ulaşım durma noktasına geldi.

Ekipler, yolu açık tutmak için çalışma başlattı. Sezer Yıldız, "Kış erken geldi. Bu aylarda merkeze kar yağmazdı. Araçların kışlık lastiklerini bile değiştiremedik. Kar çilesi yine başladı" dedi.

KAYNAK : DHA
Bahadır ALEMDAR Haber7.com - Editör
Haber 7 - Bahadır ALEMDAR

Editör Hakkında

Trabzon’da dünyaya geldi. İlk ve orta öğrenimini İstanbul’da tamamladı. Bahçelievler Anadolu Ticaret Meslek Lisesinde ‘Web Programcılığı’ bölümünden mezun oldu. Yüksek öğrenimini, Atatürk Üniversitesinde ‘Yeni Medya ve Gazetecilik’ mezunu olarak tamamladı. Gazeteciliğe ilk adımını 2011 yılında attı. 12 yıllık profesyonel meslek hayatında SEO içerik ve muhabirlik de dahil olmak üzere ağırlıklı olarak gündem, dünya, ekonomi, spor ve teknoloji kategorilerinde birçok haber ve röportaja imza atarak galeri ve video hazırladı. Bahadır Alemdar, meslek hayatına Haber7.com'da aktif olarak devam etmektedir.
YORUMLAR 1
  • Misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    posof gizli cennet, turizme çok yatkın. keşke buralara devlet nezdinde yatırım olsa. Meyveleriyle, suyu ile, bitki örtüsü ile dünyada eşi benzeri yok. Can posof
    Cevapla

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR