Sözcü'nün işten çıkarmalarına, Ayşenur Arslan'dan 'yok artık' dedirten tepki!

Sözcü ve Korkusuz gazetelerindeki işten çıkarmalar sonrası Halk TV sunucu Ayşenur Arslan'dan 'yok artık' dedirten bir paylaşım geldi. İşten çıkarmalara yönelik algı operasyonuna soyunan Arslan, olayı hükümete yıkmaya çalıştı.

ABONE OL
GİRİŞ 03.11.2022 09:17 GÜNCELLEME 03.11.2022 15:26 GÜNCEL
Sözcü'nün işten çıkarmalarına, Ayşenur Arslan'dan 'yok artık' dedirten tepki!
Sözcü'nün işten çıkarmalarına, Ayşenur Arslan'dan 'yok artık' dedirten tepki!

Sözcü Gazetesi'nde Çiğdem Toker, Ahmet Takan, Hüsnü Mahalli, Sinan Meydan gibi isimler işten çıkarıldı.

Sözcü ve Korkusuz gazeteleri çok sayıda kişiyi kovduSözcü ve Korkusuz gazeteleri çok sayıda kişiyi kovdu

HALK TV SUNUCU AYŞENUR ARSLAN YİNE ŞAŞIRTMADI

Sözcü'nün işten çıkarmasını bile provokasyona dönüştürüp bunun üzerinden algı yapmaya çalışanlar işe koyuldu. Halk TV ekranlarında program sunan Ayşenur Arslan, sosyal medyadan paylaştığı twitle 'pes artık' dedirtti.

Ayşenur Arslan

Ayşenur Arslan, "Sözcü’nün işlerine son verdiği gazetecileri yıllardır tanırım, okurum. Ama ikisi çok yakın dostum, kıymetlilerimdir: Hüsnü Mahalli ve Çiğdem Toker. O gerçek gazetecilere gazetecilik yapma imkanı vermeyen bir ülkede yaşıyoruz. Üzgün olmaktan çok öfkeliyim" ifadelerine yer verdi.

Arslan bu paylaşımda Sözcü'nün bazı gazetecileri işten çıkarmasına hükümetin yol açtığı imasını yaparak "Gerçek gazetecilere gazetecilik yapma imkanı vermeyen bir ülkede yaşıyoruz" sözlerine yer verdi.

SOSYAL MEDYADA TEPKİ YAĞDI

Ayşenur Arslan'ın bu sözler kendi takipçileri tarafından da tepki gördü. Ayrıca Ayşenur Arslan'a gelen tepkiler arasında İsmail Küçükkaya'dan sonra Halk TV'ye uzun yıllar emek veren gazetecilerin istifaları da hatırlatıldı.

Bahadır ALEMDAR Haber7.com - Editör
Haber 7 - Bahadır ALEMDAR

Editör Hakkında

Trabzon’da dünyaya geldi. İlk ve orta öğrenimini İstanbul’da tamamladı. Bahçelievler Anadolu Ticaret Meslek Lisesinde ‘Web Programcılığı’ bölümünden mezun oldu. Yüksek öğrenimini, Atatürk Üniversitesinde ‘Yeni Medya ve Gazetecilik’ mezunu olarak tamamladı. Gazeteciliğe ilk adımını 2011 yılında attı. 12 yıllık profesyonel meslek hayatında SEO içerik ve muhabirlik de dahil olmak üzere ağırlıklı olarak gündem, dünya, ekonomi, spor ve teknoloji kategorilerinde birçok haber ve röportaja imza atarak galeri ve video hazırladı. Bahadır Alemdar, meslek hayatına Haber7.com'da aktif olarak devam etmektedir.
YORUMLAR 189 TÜMÜ
  • Hamdi 1 yıl önce Şikayet Et
    Ne kızıyorsunuz kadının işi bu iftira atmak bunun için para alıyor .
    Cevapla
  • Misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    Ayşe nine, sen konuştuklarını bant kaydından tekrar dinle. Yaşın gereği bunu yapman lazım.
    Cevapla
  • tepki 1 yıl önce Şikayet Et
    bence buna bosuna para veriyorlar zaten sacma yorum ne dedigi belli degil bunu kovun daha ucuza yenisi gelir zaten yasi gelmis geciyor
    Cevapla
  • ppm 1 yıl önce Şikayet Et
    Gerçek gazeteciler ABD'nin AB'nin PKK'nın yunanların ağzından konuşmazlar....türk insanın ağzından konuşurlar,ülkeyi terk ettiğiniz gün biz gerçek türkler bayram edeceğiz inşallah..!!!
    Cevapla
  • Vatan 1 yıl önce Şikayet Et
    Sen nasıl bir insansın sana bakarken gülüyorum
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR