80 işçi yemekten zehirlendi

Kocaeli’nin Gebze ilçesindeki bir lojistik firmasında gece verilen yemeği yedikten sonra rahatsızlanan yaklaşık 80 işçi hastanelik oldu.

ABONE OL
GİRİŞ 03.11.2022 12:00 GÜNCELLEME 03.11.2022 12:00 GÜNCEL
80 işçi yemekten zehirlendi
80 işçi yemekten zehirlendi

Gebze ilçesi Tavşanlı mevkisindeki bir lojistik firmasında çalışan işçilere gece verilen yemekte çorba içip, tavuk ve makarna ikram edildi. Yemeğin ardından çok sayıda işçi rahatsızlandı.

Firma yetkililerinin ihbarı üzerine fabrikaya ambulanslar sevk edildi. Rahatsızlanan 80 işçi, fabrikanın servisleri ve ambulanslarla Gebze Fatih Devlet Hastanesi ile özel hastanelere kaldırıldı. Gıda zehirlenmesi şüphesiyle tedaviye alınan işçilerin büyük bölümü taburcu edildi.

Hastaneye gelen jandarma ekipleri, işçilerin ifadelerine başvurdu, incelenmek üzere yemeklerden numune alındı.

Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

KAYNAK : DHA
ÖzgürBayrak Haber7.com - Editor
Haber 7 - ÖzgürBayrak

Editör Hakkında

Ankara'da doğan Özgür Bayrak, ilk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. Erciyes Üniversitesi İletişim Fakültesi "Gazetecilik" bölümünden mezun oldu. Üniversite döneminde çeşitli yerel gazetelerde muhabir ve editör olarak görev aldı. Star.com'da internet editörü olarak stajını tamamladıktan sonra Medya Takip Merkezi'nde 3 yıl boyunca Gündem, Siyaset, Spor, Ekonomi kategorilerinde haber ve SEO içerikleriyle birlikte galeri ve video hazırladı. 2019'un Şubat ayından bu yana ise Haber7.com'da Gündem Editörü olarak habercilik kariyerine devam etmektedir.
YORUMLAR 2
  • Mert 1 yıl önce Şikayet Et
    Zehirlenme vakaları, niçin genellikle tavuktan oluyor?
    Cevapla
  • arif abi 1 yıl önce Şikayet Et
    bu durum için söylemiyorum ama yemek fabrikaları rekabet adına milleti zehirlemeye başladılar sanki. Kalitesiz yemekler çıkıyor.
    Cevapla

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR