Gönül Dağı 76.bölüm fragmanı 'Yarım kalmış hikayemiz var, onu tamamlayalım istedim'

Köprü Film imzasıyla çekimleri Eskişehir’in Sivrihisar ilçesinde yapılan Gönül Dağı 76.bölüm fragmanı yayınlandı. Senaristliğini Teoman Gök’ün üstlendiği Gönül Dağı yeni bölüm fragmanında heyecanın ardı arkası kesilmeyecek.

ABONE OL
GİRİŞ 11.11.2022 09:31 GÜNCELLEME 11.11.2022 09:32 GÜNCEL
 Gönül Dağı 76.bölüm fragmanı 'Yarım kalmış hikayemiz var, onu tamamlayalım istedim'
Gönül Dağı 76.bölüm fragmanı 'Yarım kalmış hikayemiz var, onu tamamlayalım istedim'

Bütün engellere rağmen imkansızı başarmaya çalışan ve Anadolu topraklarında hayallerinin peşinden koşan 3 kuzenin başından geçenleri konu olarak işleyen Gönül Dağı 76.bölüm fragmanı yayınlandı. Mustafa Çiftçi’nin bozkır hikayelerinden esinlenen ve şu ana dek toplamda 3 sezon ve 75 bölüm yayınlanan Gönül Dağı bu hafta da hayranlarını ekran başına toplayacak.

Teşkilat 55.bölüm fragmanı: 'Açığa çıkarsak kafasına sıkılan onlar olur, biz değil!'Teşkilat 55.bölüm fragmanı: 'Açığa çıkarsak kafasına sıkılan onlar olur, biz değil!'

Yahya Samancı’nın yönetmenliğini yaptığı ve Ferhat Eşsiz’in yapımcısı olduğu Gönül Dağı’nda sürprizlerle dolu sahneler seyircisinin beğenisine sunulacak. Sıcakkanlı ve sevecen Anadolu insanının öyküsünü gözler önüne seren Gönül Dağı 76.bölümüyle 12 Kasım Cumartesi tarihinde saat 20:00’da TRT1’de yayına girecek.

Kübra Yılmaz Haber7.com - SEO Editörü
Haber 7 - Kübra Yılmaz

Editör Hakkında

1994’te İstanbul’da doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. 2017’de İstanbul Üniversitesi İletişim Fakültesi Halkla İlişkiler ve Tanıtım bölümünden mezun oldu. 2017’den beri Kanal7 Medya Grubu’na bağlı Haber7.com bünyesinde ‘SEO Editörü’ unvanıyla görev yapmaktadır.
YORUMLAR 4
  • Kerem oğuz 1 yıl önce Şikayet Et
    Her bölümü 4 gözle bekliyoruz emeği geçen herkese teşekkürler
    Cevapla
  • Hasan 1 yıl önce Şikayet Et
    Yeşil denizdeki bahrinin yani burdaki adıyla Fadıl iyki diziye geldi lütfen amcaoğllsrina yakin dursun
    Cevapla
  • kurtoğlu 1 yıl önce Şikayet Et
    Her cumartesi müzikal izliyoruz.
    Cevapla
  • dayı 1 yıl önce Şikayet Et
    sezon 1 bölüm 1 den yeni başladım ben niye bu zamana kadar bu diziyi seyretmedim dedim heyecanı kaçmasın diye son bölümleri seyretmiyorum şu an 42. bölümdeyim hızla yaklaşıyorum
    Cevapla

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR