Yenikapı - Atatürk Havalimanı metro hattında yine kriz! Binlerce vatandaş mahsur kaldı

İBB'nin ulaşımdaki yetersizliği her gün haberlere konu olurken son olarak Aksaray İstasyonu'nda arıza meydana geldi. Yığılmalar yaşandı, binlerce yolcu duraklarda ve metroda mahsur kaldı.

ABONE OL
GİRİŞ 19.11.2022 18:49 GÜNCELLEME 19.11.2022 19:47 GÜNCEL
Yenikapı - Atatürk Havalimanı metro hattında yine kriz! Binlerce vatandaş mahsur kaldı
Yenikapı - Atatürk Havalimanı metro hattında yine kriz! Binlerce vatandaş mahsur kaldı

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun karnesi gün geçtikçe daha da kötüye gidiyor. Toplu ulaşım, son yıllarda İstanbullu vatandaşların en büyük problemlerinden oldu. Yanan otobüsler, çalışmayan metrobüsler her gün haberlere konu olurken, CHP'li İBB yönetimi her gün yeni bir sorunla vatandaşın çilesine çile katıyor.

METRODA ARIZA

Son olarak Yenikapı- Atatürk Havalimanı Metro Hattı Aksaray durağından Kirazlı istikametine giden metroda saat 15.00 sularında teknik bir arıza meydana geldi.

YIĞILMALAR OLUŞTU

Arıza nedeniyle ulaşımda aksamalar yaşandı. Zaman zaman insan kalabalığının oluştuğu istasyonda vatandaşlar güvenlik görevlileri tarafından karşı istikamete giden metrolara yönlendirildi.

VATANDAŞLAR TEPKİLİ

Öte yandan uzun süre bekleyen öfkeli vatandaşlar İstanbul’daki metrolarda bugün kaos yaşandığını belirtti. Hangi metronun nereye gittiği belli olmuyor. Bilgilendirme ekranlarının ise çalışmadığı öğrenildi. Öğle saatlerinden bu yana sorun devam ediyor.

Ekrem İmamoğlu, Tevfik Göksu'ya karşı dibi gördü!Ekrem İmamoğlu, Tevfik Göksu'ya karşı dibi gördü!

CHP yönetimi İETT'yi batırdı! Asırlık kurum işletilemez hale geldiCHP yönetimi İETT'yi batırdı! Asırlık kurum işletilemez hale geldi

Bakan Karaismailoğlu'ndan İmamoğlu'na: Sınıfta kaldılarBakan Karaismailoğlu'ndan İmamoğlu'na: Sınıfta kaldılar

KAYNAK : DHA
Erhan Ceylan Haber7.com - Editör
Haber 7 - Erhan Ceylan

Editör Hakkında

Marmara Üniversitesi İşletme Fakültesi'nin İşletme bölümünden mezun oldu. Yeni medyaya 2015 yılında adım attı. Yakın siyasi tarih, yönetim ve politik süreçlere olan ilgisi bu mesleğe başlamasındaki en önemli etken oldu. Sırasıyla Star, Güneş, Akşam ve A Haber'de gündem ve politika editörlüğü görevinde bulundu. Her türlü dezenformasyonun olduğu, Hakikat ötesi siyasetin (Post truth politics) yaşandığı günümüz dünyasında, tahrif edilen olguları savunmak, temiz bilgi aktarımına yardımcı olmak ve kamuoyunun dijital-medya okuryazarlığını geliştirmek üzere çaba gösteriyor. Dijital medya kariyeri Haber 7'de devam etmektedir.
YORUMLAR 72 TÜMÜ
  • Misafir-x 1 yıl önce Şikayet Et
    HER şey ÇOK GÜZEL OLİYEEEEH
    Cevapla
  • Ali 1 yıl önce Şikayet Et
    Yürüyerek gidin işinize gücünüze yada bisikletle hakkettiğiniz şekilde yönetiliyorsunuz
    Cevapla
  • Mustafa 1 yıl önce Şikayet Et
    Her sey guzel olacak
    Cevapla
  • dipNot 1 yıl önce Şikayet Et
    6li masanin en caliskan neferi basini bu 6masadan kaldirsa, biraz istanbul lunun sorunla ugrassa. ama nerde. istanbul la ilgisi olmayan herseyle ugrasir
    Cevapla
  • Deniz 1 yıl önce Şikayet Et
    Yaaa. Laf ile peynir gemisi yürümezmiş. Hak ettin ist llu.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR