Can Dündar ve Banu Güven harekattan rahatsız oldu! PKK'yı böyle arka çıktılar

Terör örgütü PKK/YPG'ye yönelik başlatılan 'Pençe-Kılıç Harekatı'ndan rahatsız olan firari hain Can Dündar ve Banu Güven skandal paylaşımlarıyla gündeme geldi. Sözde gazeteciler İstiklal Caddesi saldırısıyla da algı operasyonuna girişti.

ABONE OL
GİRİŞ 20.11.2022 13:37 GÜNCELLEME 20.11.2022 13:52 GÜNCEL
Can Dündar ve Banu Güven harekattan rahatsız oldu! PKK'yı böyle arka çıktılar
Can Dündar ve Banu Güven harekattan rahatsız oldu! PKK'yı böyle arka çıktılar

Türk Silahlı Kuvvetleri'nin Suriye ve Irak'ın kuzeyinde başlattığı 'Pençe-Kılıç' harekatı terör örgütüne sempatizanlık yapanları rahatsız etti.

FİRARİ HAİN CAN DÜNDAR'DAN ALGI OPERASYONU

PKK'lı teröristlerce Taksim İstiklal Caddesi'nde gerçekleştirilen bombalı saldırıyı Türkiye'nin üzerine yıkmaya çalışan firari hain Can Dündar, başlatılan harekattan rahatsız oldu. 

Türkiye'nin geçtiğimiz yıllarda teröristlere karşı başlattığı harekatların tarihlerini seçim tarihleriyle karşılaştırarak algı operasyonuna girişen Dündar, o dönemlerde PKK'lı teröristlerin sivil insanlara yönelik ve sınırlarımızda askerlerimize karşı yaptığı saldırıları görmezden geldi.

BANU GÜVEN TERÖRİSTLERİN SESİ OLDU

Türkiye karşıtı paylaşımları ile sık sık gündeme gelen sözde gazeteci Banu Güven, TSK'nın başlatmış olduğu harekattan rahatsız oldu. Güven, İstiklal Caddesi'ndeki saldırıyı terör örgütü PKK/YPG'nin üstlenmediğini dile getirerek örgüte yönelik gerçekleştirilen operasyonu kınamaya kalktı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan harekat emrini böyle verdiCumhurbaşkanı Erdoğan harekat emrini böyle verdi

Bakan Akar ve komuta kademesi harekat merkezinde böyle görüntülendiBakan Akar ve komuta kademesi harekat merkezinde böyle görüntülendi

Bakan Akar'dan son dakika harekat açıklamasıBakan Akar'dan son dakika harekat açıklaması

 

ÖzgürBayrak Haber7.com - Editor
Haber 7 - ÖzgürBayrak

Editör Hakkında

Ankara'da doğan Özgür Bayrak, ilk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. Erciyes Üniversitesi İletişim Fakültesi "Gazetecilik" bölümünden mezun oldu. Üniversite döneminde çeşitli yerel gazetelerde muhabir ve editör olarak görev aldı. Star.com'da internet editörü olarak stajını tamamladıktan sonra Medya Takip Merkezi'nde 3 yıl boyunca Gündem, Siyaset, Spor, Ekonomi kategorilerinde haber ve SEO içerikleriyle birlikte galeri ve video hazırladı. 2019'un Şubat ayından bu yana ise Haber7.com'da Gündem Editörü olarak habercilik kariyerine devam etmektedir.
YORUMLAR 226 TÜMÜ
  • Türk 1 yıl önce Şikayet Et
    Bu hayini 1 tim gönderip aldırın... Alın ki diğerlerine ibret olsun...
    Cevapla
  • vatandaş 1 yıl önce Şikayet Et
    he tekrarı o zaman yine kimin başa geçeceği belli
    Cevapla
  • Birileri 1 yıl önce Şikayet Et
    doğru pkk nın ilgisi yok, onlar böyle komplike bir saldırıyı gerçekleştirecek kapasitede değil, bunu sahipleri abd yaptı. Yani sonuç ha pkk ha abd, bir büyüğümüzün de dediği gibi ha hdp ha chp
    Cevapla
  • emre1907 1 yıl önce Şikayet Et
    Milli ve yerli olmamalari, bunlari dusmanla isbirligi icine sokuyor iclerindeki islama karsi kinlerini bir turlu kiramiyor battikca batiyor hainlikte sinir tanimiyorlar. Bunlarin derdi hep islamla, esas mesele bu.
    Cevapla
  • Abdullah Aydın 1 yıl önce Şikayet Et
    Hainlere abd nin yaptığını yapmazsan sonu gelmez.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR