İçtiği ilaçtan zehirlenen genç kadın hayatını kaybetti

Samsun'da içtiği ilaçtan zehirlenen kadın, tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti.

ABONE OL
GİRİŞ 20.11.2022 21:08 GÜNCELLEME 20.11.2022 21:08 GÜNCEL
İçtiği ilaçtan zehirlenen genç kadın hayatını kaybetti
İçtiği ilaçtan zehirlenen genç kadın hayatını kaybetti

Olay, Alaçam ilçesi Fatih Mahallesi'nde 10 gün önce meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Seher Çırak (35) tedavi için ağrı kesici ilaçtan fazla içince zehirlendi.

Rahatsızlanınca ailesi durumu fark ederek Çırak'ı Alaçam Devlet Hastanesine kaldırdı. İlk müdahalesinin ardından hayati tehlike kaydı ile Samsun Ondokuz Mayıs Üniversitesi (OMÜ) Tıp Fakültesi Hastanesine sevk edilen Seher Çırak, yapılan müdahalelere rağmen kurtarılamayarak bugün sabaha karşı hayatını kaybetti.

KAYNAK : İHA
İbrahim Can Haber7.com - Haber Şefi
Haber 7 - İbrahim Can

Editör Hakkında

İbrahim Can, 1993'te İstanbul'da doğdu. İnternet haberciliği kariyerine 2011’de başladı. İki yıla yakın küçük ölçekli sitelerde çalıştıktan sonra, 2012'nin Ekim ayında yenisafak.com'a başladı. 6,5 yıl çalıştığı yenisafak.com'da Gündem, Eğitim, Hayat, Dünya, Spor ve Video kategorilerinde çalıştı. Bir süre akşam sorumluluğu yaptı. Son olarak Ana Sayfa Editörü oldu. 2019'un Haziran ayında Haber7'de Gündem Editörü olarak göreve başladı. Hem Haber7 hem de Yeni Şafak'ta kültür sanat, eğitim ve siyaset alanları başta olmak üzere birçok alanda özel haber, infografik ve video hazırladı. Hala Haber7'de Haber Şefi olarak çalışmalarına devam etmektedir.
YORUMLAR 1
  • Eren 1 yıl önce Şikayet Et
    İlaçların son tüketim tarihi gibi dozuda kullanımda önemli mutlaka dikkat edilmeli ne olursa olsun doktor bilgisi dahlinde ilaç tüketilmeli.Allah rahmet eylesin ailesine yakınlarına sabır ve başsağlığı diliyorum.
    Cevapla

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR