Son dakika: EGM'den "Yeni deprem bekleniyor" paylaşımlarına soruşturma
Son dakika: Emniyet Genel Müdürlüğü, Düzce depreminin ardından yeni bir deprem beklendiği yönünde sosyal medyada yapılan dezenformasyon içerikli provokatif paylaşımlara itibar edilmemesini istedi.
GİRİŞ 24.11.2022 00:30
GÜNCELLEME 24.11.2022 00:36
GÜNCEL
Emniyet Genel Müdürlüğü (EGM), sosyal medyada yer alan "yeni bir deprem beklendiği" yönündeki paylaşımlara itibar edilmemesini istedi.
EGM'den yapılan açıklamada, bazı sosyal medya hesaplarından, merkez üssü Düzce'nin Gölyaka ilçesi olan deprem sonrası yeni bir deprem beklendiğine ilişkin paylaşım yapıldığı belirtildi.
Açıklamada, "Bazı sosyal medya hesaplarında yer alan yeni bir deprem beklendiği yönündeki dezenformasyon içerikli provokatif paylaşımlara itibar etmeyiniz. Bu ve benzeri paylaşım yapan hesap yöneticileri hakkında yasal işlem başlatılmıştır." ifadelerine yer verildi.
YORUMLAR 22
TÜMÜ
-
Vatandaş 3 yıl önce Şikayet EtSosyal medyaya hakim bir devlet istiyoruz, sınırsız özgürlük haddi aşmaktan,, bölücülükten, anarşiden, kaosdan başka birşeye yaramıyor.Beğen Toplam 2 beğeni
-
C.Türk 3 yıl önce Şikayet EtTürkiye'nin Haini bitmez!...Halkın huzurunu bozmak icin Sağlıktan tutun,internetde Yalan, iftira Her dalda Hainlik yapıyorlar!.Beğen Toplam 11 beğeni
-
CCC 3 yıl önce Şikayet EtHaklısın. İnternetin yalanına iftirasına inanan da aptaldır. Ben Devletimize devlet kurumlarının sözüne açıklamasına bakarım gerisi dedikodu 'dur.Beğen Toplam 1 beğeni