Şikayet telefonları yağıyor: Kuryelerin "bahşiş" intikamı

Asansörsüz binalara giden kuryeler, onca katı çıkıp bahşiş verilmeyince intikam için doğal gaz ya da su vanasını kapatıp gidiyor.

ABONE OL
GİRİŞ 25.11.2022 08:43 GÜNCELLEME 25.11.2022 08:43 GÜNCEL
Şikayet telefonları yağıyor: Kuryelerin "bahşiş" intikamı
Şikayet telefonları yağıyor: Kuryelerin "bahşiş" intikamı

Bu devirde kurye olmak da zor, müşteri olmak da! Karnı acıkan ya da acil ihtiyaçları için sipariş veren müşteriler, dört gözle teslimat saatini bekliyor. Kuryeler ise çalıştıkları şirketin taahhüt ettiği saatte emanetleri yetiştirmek için canlarını dişlerine takıyor, trafikle boğuşuyor. Bu amansız yarış sırasında garip olaylar da yaşanıyor. Bu olaylardan birinin kahramanı ise bahşiş alamayan öfkeli kuryeler.

ŞİKAYET TELEFONU YAĞIYOR

İddialara göre son dönemde asansörsüz binalara sipariş götüren kuryeler, onca katı çıkıp bir de bahşiş alamayınca, çıkışta apartmanın doğal gaz ya da su vanasını kapatıp kendilerince intikam alıyor. Bu yüzden de doğal gaz şirketleri ya da belediyeye "Suyumuz akmıyor", "Gazımız kesildi" diye şikayet telefonları yağıyor. Bu garip intikam hikayesini ise çoğunlukla kamera kayıtları ortaya çıkarıyor.

KAYNAK : SABAH GAZETESİ
İbrahim Can Haber7.com - Haber Şefi
Haber 7 - İbrahim Can

Editör Hakkında

İbrahim Can, 1993'te İstanbul'da doğdu. İnternet haberciliği kariyerine 2011’de başladı. İki yıla yakın küçük ölçekli sitelerde çalıştıktan sonra, 2012'nin Ekim ayında yenisafak.com'a başladı. 6,5 yıl çalıştığı yenisafak.com'da Gündem, Eğitim, Hayat, Dünya, Spor ve Video kategorilerinde çalıştı. Bir süre akşam sorumluluğu yaptı. Son olarak Ana Sayfa Editörü oldu. 2019'un Haziran ayında Haber7'de Gündem Editörü olarak göreve başladı. Hem Haber7 hem de Yeni Şafak'ta kültür sanat, eğitim ve siyaset alanları başta olmak üzere birçok alanda özel haber, infografik ve video hazırladı. Hala Haber7'de Haber Şefi olarak çalışmalarına devam etmektedir.
YORUMLAR 13 TÜMÜ
  • Misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    Baş belaları
    Cevapla
  • Misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    kurye işi sakat
    Cevapla
  • Misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    caydirici ceza verilsin, yada şirkete
    Cevapla
  • Cözum 1 yıl önce Şikayet Et
    Bizede yaptilar bir kac defa yahu Abim polis kamera koyduk kurtulduk yahu ulkenin geldigi noktaya bakin. Kin nefret tavan yapmis
    Cevapla
  • Misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    kuryelere doğru düzgün maaş verirsen bunların hiç biri olmaz.
    Cevapla
  • fatih 1 yıl önce Şikayet Et
    kimse kuryeleri zorla çalıştırmıyor değil mi
    Cevapla
  • Ottomans 1 yıl önce Şikayet Et
    Ne alaka
    Cevapla
  • Seçkin 1 yıl önce Şikayet Et
    Müsteri mi verecek maaşı..
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR