Arka Sokaklar dizisinde 'kanal değişikliği' şoku! Yapımcısı tam 45 gün ara vermişti

17 sezon ve 638 bölümdür Erler Film imzasıyla Kanal D ekranlarında varlık gösteren Arka Sokaklar dizisinin kanal değiştirdiği iddiası sosyal medyayı çalkaladı.

ABONE OL
GİRİŞ 29.11.2022 11:19 GÜNCELLEME 29.11.2022 11:19 GÜNCEL
Arka Sokaklar dizisinde 'kanal değişikliği' şoku! Yapımcısı tam 45 gün ara vermişti
Arka Sokaklar dizisinde 'kanal değişikliği' şoku! Yapımcısı tam 45 gün ara vermişti

Türk TV tarihinin en uzun süren haftalık dizi projesi olarak gösterilen Arka Sokaklar dizisi hakkında ortalığı kasıp kavuracak bir iddia ileri sürüldü. Orhan Oğuz’un yönetmenliğinde çekimleri gerçekleştirilen ve her bölümü ayrı heyecana sahne olan Arka Sokaklar dizisinin kanal değiştirdiği söylentisi ortaya atıldı.

Kurtlar Vadisi oyuncusu turnayı gözünden vurdu! TRT dijital dizisi Serhat’la geri dönüyorKurtlar Vadisi oyuncusu turnayı gözünden vurdu! TRT dijital dizisi Serhat’la geri dönüyor

Cuma akşamlarının vazgeçilmezi haline gelen Arka Sokaklar dizisi hakkında bilindiği üzere geçtiğimiz günlerde ‘45 gün ara verme’ kararı duyurulmuştu. MedyaRadar’da yer alan habere göre Arka Sokaklar dizisinin kanal değiştireceği konuşulmaya başlandı.

Aksiyon ve gerilimin ardı arkasının kesilmediği Arka Sokaklar dizisinin yayın macerasını Kanal D yerine ATV kanalında sürdüreceği iddiası ortaya atıldı.

Acun Ilıcalı’nın iddialı projesi Tuzak’tan veda şoku! Reytinglerde hüsrana uğramıştıAcun Ilıcalı’nın iddialı projesi Tuzak’tan veda şoku! Reytinglerde hüsrana uğramıştı

Kübra Yılmaz Haber7.com - SEO Editörü
Haber 7 - Kübra Yılmaz

Editör Hakkında

1994’te İstanbul’da doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. 2017’de İstanbul Üniversitesi İletişim Fakültesi Halkla İlişkiler ve Tanıtım bölümünden mezun oldu. 2017’den beri Kanal7 Medya Grubu’na bağlı Haber7.com bünyesinde ‘SEO Editörü’ unvanıyla görev yapmaktadır.
YORUMLAR 2
  • Mustafa 1 yıl önce Şikayet Et
    Yeterrrrrr.............
    Cevapla
  • manço 1 yıl önce Şikayet Et
    abi ne bitmez diziyimiş be kardeşim ama yinede olumlu yani
    Cevapla

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR